در ستایش عقل

(0)
نویسنده:

2,500,000 ریال

دفعات مشاهده کتاب
802

علاقه مندان به این کتاب
13

می‌خواهند کتاب را بخوانند
2

کسانی که پیشنهاد می کنند
1

کسانی که پیشنهاد نمی کنند
0

نظر خود را برای ما ثبت کنید

توضیحات کتاب در ستایش عقل

انتشارات نو منتشر کرد:
برخی روانشناسان و فیلسوفان نقش عقل را در زندگی ما کم اهمیت جلوه داده اند مایکل لینچ کار فوق العاده ای انجام داده است در توضیح اینکه عقل چیست و چرا هیچ بهانه خوبی برای کنار گذاشتن عقل این بهترین ایده روشنگری وجود ندارد چیزی که در مورد کتاب قابل توجه است سبک آن است نویسنده استدلال های عمیق را با پرداختی همه فهم به پیش می برد.
آنتونی گوتلیب نویسنده رؤیای عقل عقلانیت عینی پشتیبان عقل است و به همین دلیل باید از آن پیروی کرد چگونه موضوع می تواند از این قرار باشد و این دفاع چه پیامدهایی دارد؟ پاسخ گسترده به این پرسش ها را در کتاب در ستایش عقل می یابید این کتاب توانسته عمق فلسفی را با گستره تاریخی و مضمونی ترکیب کند دقت را فدای لفاظی نمی کند و وضوح را با اختصار در هم می آمیزد این کتاب در برابر جریان های نسبی انگار در اندیشه فلسفی و جریان های محافظه کار جزم اندیش در اندیشه سیاسی می.ایستد در مقابل این عده بارها و بارها باید ایستاد و مایکل لینچ این ایستادگی را استادانه انجام می دهد.
فروشگاه اینترنتی 30 بوک

نظرات کاربران (0)

نظر شما در مورد این کتاب

امتیاز شما به این کالا:

نظرات دیگر کاربران

بریده ای از کتاب (3)

بریده ای از این کتاب

بریده های دیگر کاربران

  • تصویر کاربر

    • سید مجتبی پژمان
    • 0

    افلاطون عقل را ارابه رانی تصویر میکند که مهار اسبان بالدار امیال غالباً متضاد و سرکش را در اختیار دارد. وقتی اوضاع بر وفق مراد است ارابه ران اسبها را با سرپنجه تدبیر خود هدایت میکند. وقتی اوضاع به هم میریزد عواطف افسارگسیخته میشوند و معلوم نیست که ما را به کجا میکشند و وقتی غبارها فرو نشست ارابه ران خاک آلوده را به حال خود رها میکنند تا عذری برای کرده خود بتراشد.

  • تصویر کاربر

    • سید مجتبی پژمان
    • 0

    برخی گزاره ها از شک مصون اند. این گزاره ها گویی به سان لولاهایی هستند که شکهای ما به دور آنها میچرخند. از نظر ویتگنشتاین لولاهای باور ما نه معقول اند و نه نامعقول، نه به آنها کسی باور می آورد و نه باور به آنها را ترک میکند آنها صرفاً هستند، «مثل حیاتمان».

  • تصویر کاربر

    • سید مجتبی پژمان
    • 0

    در برداشت افلاطونی رواقی از روانشناسی انسان، عقل بزرگسال است و احساس کودک . بزرگسال باید کودک را با سخت گیری تربیت کند (افلاطون) و یا بچه لوس و ننر را به کلی از خانه بیرون کند (رواقیان).

عیدی