نظر خود را برای ما ثبت کنید
كتاب حاضر رساله دكترای نگارنده ـ در كوران انقلاب ساختارگرایی در فرانسه تالیف شد. آنچه ساختارگرایی نویدش را میداد انجام نوعی بازسازی مفهومی و بین رشتهای در عرصه علوم انسانی و علوم اجتماعی با محوریت مفاهیم نشانه و ساختار بود. ساختارگرایی نه تنها به پرسشهای كلی درباره شكل احتمالی كارهای آتی در حوزه معنا و فرهنگ اشاره كرد. بلكه برای هر فرد علاقمند به ادبیات نیز پرسشهایی درباره آینده مطالعات ادبی طرح نمود. این كتاب از جمله نخستین تلاشها برای جذب ساختارگرایی فرانسوی در زمینه و چشمانداز فرهنگ آنگلو ـ آمریكایی است و نگارنده در همان حال كه نگاه انتقادی خود را به مهمترین طرحهای ساختارگرایی از طریق تجربه آنها در میدان عمل حفظ میكند، همواره مدافع ساختارگرایی باقی میماند و به صدای این جنبش در آمریكا بدل میشود. او با پذیرش این فرض كه زبانشناسی بهترین الگوی دانش برای علوم انسانی و اجتماعی است، تمایز چامسكی میان «توانش» و «اجرا» را بر تمایز سوسور میان «دستگاه زبان» و «گفتار» ترجیح میدهد و در نتیجه كانون توجه را از متن به خواننده منتقل و در همان حال موضع هشداردهنده خود را درخصوص استفاده مستقیم از شگردهای زبانشناسی برای ادبیات حفظ میكند. كتاب شامل سه بخش با عناوین ساختگرایی و الگوهای زبانشناختی، بوطیقا، و چشماندازها است.
تلفن تماس: 67379000-021
ایمیل: info@30book.com
اواسط سال 1393 بود که چند تا جوان، صمیمی، پرانرژی و لبریز از ایده، بهعنوان یک دارودستهی تبعیدیِ کرمِکتاب دور هم جمع شدیم تا به رویای معرفی و فرستادن کتاب به دوردستترین کتابخوارهای ایران برسیم. ما نه عینک گرد میزنیم، نه سبیل بلند داریم (به جز یک مورد) و نه زیاد اهل کافه رفتنیم.
ما تیم بچهمعمولیهای 30بوک هستیم: ذلهکنندهی سرمایهگذارهای دستبهعصا، حامیان تمامعیار احمقانهترین و جسورانهترین ایدهها، و کَنهی حل غیرممکنترین مسئلهها. اگر جوانید (دلتان را میگوییم!)، یک جای خالی هم برای شما توی بوفه کنار گذاشتهایم. به دنیای 30بوک خوش آمدید!
© 1393-1403 | تمامی حقوق این سایت متعلق به فروشگاه اینترنتی کتاب و محصولات فرهنگی 30بوک می باشد.
اغلب گفته میشود که تحلیل ادبی، خواه ساختاری باشد و خواه غیر ساختاری، برای آنکه رضایتبخش باشد، باید بتواند ارزشِ زیبایی شناختیِ اثر را توضیح دهد، و به بیان دیگر، باید بگوید که چرا اثری زیبا و اثری دیگر غیر زیبا ارزیابی میشوند. و گمان میرود هرگاه تحلیل نتواند پاسخ خرسندکنندهای به این پرسش بدهد، تحلیل موفقی نیست.