نظر خود را برای ما ثبت کنید
انتشارات نگاه معاصر منتشر کرد: موسی اکرمی، نویسنده و پژوهشگر شناختهشده، اینبار ترجمهای متمایز از کتاب «جنبشهای دینی جدید: چالشها و واکنش» ارایه داده است. این کتاب، گزینش و گزارشی است که از ویرایش 13مقاله بهوسیله برایان ویلسن و جمی کرسول تهیه شده است و با مقالهای از آیلین بارکر با طرح تعداد و اهمیت جنبشهای دینی جدید شروع میشود و با ارایه فهرستی جامع از جنبشهای دینی جدید در انتهای کتاب به پایان میرسد. مقدمه 25صفحهای مترجم، ضمن طرح پرسشهایی بنیادین درباره دین و جنبشهای دینی، زمینهای مناسب را برای دستهبندی مطالعات بنیادین دین در دوره معاصر فراهم میکند. بهطوریکه مترجم در اینباره میگوید: «امیدوارم این کتاب پارهای از مباحث مهم دینپژوهی را در اختیار فیلسوفان دین، جامعهشناسان دین، روانشناسان دین، روانکاوان، مورخان دین، جرمشناسان، الهیاتپژوهان، سیاستمداران، دلبستگان به ادیان جدید، پدر و مادرانی که نگران گرویدن فرزندان خود به اینگونه جنبشهایند، دستگاههای قضایی و قانونگذار و... قرار دهد.» اکرمی اینبار نیز همچون آثار منتشرشده قبلیاش، نسبت به گزینش و بهکارگیری واژگان پارسی دقت به خرج داده است. بهعنوان نمونه وی واژه cult را با برگردان واژه پارسی آن، «کیش»، همارز قرار داده است و با استفاده از روش زندهیاد احمد بیرشک واژگان را گزینش کرده است. کوتاهبودن مقالات هر بخش و استفاده از واژگان فارسی کمابیش نزدیک به زبان عامیانه و همچنین وجود اطلاعات نسبتا متنوع که در هر بخش کتاب ارایه شدهاند موجب شده است که هر صفحه از کتاب محتوایی غنی و متنوع در حوزه مطالعات دین ارایه دهد. در صفحه 59 کتاب فهرستی از مفاهیم مرتبط با نگرشهای شرقی و غربی ارایه شده است. این فهرست، به بیان نشانهها و طرح یک بخشبندی ویژه از نگرش هر یک از دو اندیشه شرقی و غربی میپردازد و میتواند برای طیف گستردهای از مخاطبان، جذاب و خواندنی باشد. کتاب با نثری روان و یکنواخت و برای مرور جنبشهای دینی معاصر در 13بخش تدوین شده است. روابط بین جنبشهای دینی عصر جدید با شکوفایی اقتصادی، رسانههای همگانی، سلامت روانی، زنان، جادو، کیشستیزی در ایالاتمتحده و انگلستان و همچنین نگاهی به وضعیت نهاد دین در کشور آلمان پس از وحدت این کشور در مقالاتی مستقل مورد بررسی قرار گرفتهاند. این کتاب میتواند برای مخاطبان عام دینپژوهی و علاقهمندان به مطالعات دین بسیار مفید باشد. مطالعه کتاب «جنبشهای دینی معاصر» موجب میشود تا علاقهمندان با نویسندگان مقالات این کتاب آشنا شوند و زمینه آشناییشان با مباحث متنوع درباره وضعیت نهاد دین در دوران معاصر فراهم آید. موسی اکرمی، نویسنده و مترجم کتابهای متعددی در زمینه فلسفه است. به عنوان نمونه میتوان به برگردان فارسی کتاب «لیبرالیسم سیاسی» اثر جان رالز و همچنین کتاب «درآمدی بر فلسفه کیهانشناسی» اشاره کرد. برگردانِ کتاب «جنبشهای دینی جدید: چالشها و واکنش» آخرین اثر اوست که در سال 93 منتشر شده است. فروشگاه اینترنتی 30بوک
تلفن تماس: 67379000-021
ایمیل: info@30book.com
اواسط سال 1393 بود که چند تا جوان، صمیمی، پرانرژی و لبریز از ایده، بهعنوان یک دارودستهی تبعیدیِ کرمِکتاب دور هم جمع شدیم تا به رویای معرفی و فرستادن کتاب به دوردستترین کتابخوارهای ایران برسیم. ما نه عینک گرد میزنیم، نه سبیل بلند داریم (به جز یک مورد) و نه زیاد اهل کافه رفتنیم.
ما تیم بچهمعمولیهای 30بوک هستیم: ذلهکنندهی سرمایهگذارهای دستبهعصا، حامیان تمامعیار احمقانهترین و جسورانهترین ایدهها، و کَنهی حل غیرممکنترین مسئلهها. اگر جوانید (دلتان را میگوییم!)، یک جای خالی هم برای شما توی بوفه کنار گذاشتهایم. به دنیای 30بوک خوش آمدید!
© 1393-1403 | تمامی حقوق این سایت متعلق به فروشگاه اینترنتی کتاب و محصولات فرهنگی 30بوک می باشد.