نظر خود را برای ما ثبت کنید
انتشارات آگه منتشر کرد:
کتابی که در دست دارید، گزیدهی مقالات و گفتوشنودهایی دربارهی فرهنگ، تاریخ و زبان ایران در اعصار باستانی است که در طی سی سال فراهم آمده و منتشر شده است. البته هرگز مدعی آن نیستم که از همهی مطالب آن میتوان دفاع کرد ولی بر آنم که این کتاب در تمامیت خود، دیدی مشخص را دنبال میکند. این دید اجتماعی ـ تاریخی است که در جستوجوی حقیقت ملموس و منطقی است و بر اساس بررسی عینی و نه ذهنی، به پدیدههای اجتماعی ـ تاریخی مینگرد. البته این به معنای طرد هر نظر دیگر نیست. شخص باید بتواند آزادانه همهی مکاتب فکری را بشناسد و از میان چنین مطالعهی وسیعی، راه خویش را در بررسی مسائل برگزیند. در چنین نحوهی اندیشهای که نگارنده گزیده است، هیچ واقعهای به خودی خود رخ نمیدهد. علل وقوع حوادث اجتماعی ـ تاریخی فردی نیست و نیاز به زمینههای مساعد اجتماعی ـ تاریخی دارد و شرایط جغرافیایی و روانی انسانها در روی دادن حوادث مؤثر است.
به هر حال، مباحثی در این کتاب مطرح است که قابل خواندن و اندیشیدن است. علل سقوط اشکانیان، تعارض تجارت و برزیگری در ایران عصر اشکانی، بررسی آیین زورخانه و ارتباط آن با عیاری و آنچه دربارهی تحول اساطیر به حماسه در ایران مطرح است، نکاتی تازه است که به اندیشیدن میارزد. نظری دیگر که بنا بر آن، فرهنگ ایران زیر تأثیر فرهنگ بینالنهرینی است، هرچند مورد توجه استادان غربی بوده، اما به اثری مستقل در اینباره نپرداختهاند...
(از پیشگفتار کتاب)
فروشگاه اینترنتی 30بوک
تلفن تماس: 67379000-021
ایمیل: info@30book.com
اواسط سال 1393 بود که چند تا جوان، صمیمی، پرانرژی و لبریز از ایده، بهعنوان یک دارودستهی تبعیدیِ کرمِکتاب دور هم جمع شدیم تا به رویای معرفی و فرستادن کتاب به دوردستترین کتابخوارهای ایران برسیم. ما نه عینک گرد میزنیم، نه سبیل بلند داریم (به جز یک مورد) و نه زیاد اهل کافه رفتنیم.
ما تیم بچهمعمولیهای 30بوک هستیم: ذلهکنندهی سرمایهگذارهای دستبهعصا، حامیان تمامعیار احمقانهترین و جسورانهترین ایدهها، و کَنهی حل غیرممکنترین مسئلهها. اگر جوانید (دلتان را میگوییم!)، یک جای خالی هم برای شما توی بوفه کنار گذاشتهایم. به دنیای 30بوک خوش آمدید!
© 1393-1403 | تمامی حقوق این سایت متعلق به فروشگاه اینترنتی کتاب و محصولات فرهنگی 30بوک می باشد.
اسطوره در عصر خود نهتنها برداشت انسان را دربارۀ جهان پیرامون وی در برمیگرفت، بلکه نیازهای مادی و روانی او را هم پاسخ میداد. بعضی معتقدند که اسطوره، مثل دانشی که در عصر ما برای توجیه جهان به کار میرود، توجیه انسان ابتدایی بود از جهان.