نظر خود را برای ما ثبت کنید
نشر پرسش منتشر کرد:
فلسفۀ تحلیلی ذهن امروزه با رشتهای که علوم شناختی (cognitive science) خوانده میشود-احتمالاً شایعترین تکاپوی معاصر برای مطالعۀ علمیِ ذهن- ارتباطِ نزدیک دارد. از سوی دیگر، فلسفۀ قارهای عمدتاً میتواند سرآغاز خود را تا جنبش پدیدارشناسی در اوایل قرن بیستم پیگیری کند. هم علوم شناختی و هم پدیدارشناسی با پُرسشهایی از این قبیل سروکار دارند: انسان بودن به چه معناست، و ما چگونه قادریم یا یکدیگر و با جهان تعامل داشته باشیم. با این حال، این دو حوزه از روشهای بسیار متفاوتی پیروی میکنند و گاهی اوقات به نتایجِ بسیار متفاوتی میرسند. در هر صورت، به امیدِ دستیافتن به وصفِ کاملتری از تجربۀ انسانی، کوششهایی برای رفع تفاوتهای موجود بین رویکردِ شناختی و رویکردِ پدیدارشناختی صورت گرفته است. این رساله، با توجّه خاص به پدیدارشناسی هَیدِگرِ متقدم، نگرشهایی را که توسط علوم شناختی و پدیدارشناسی دربارۀ ذهن انسان عرضه شدهاند بررسی خواهد کرد تا دیده آید که آیا با تلفیق این دو حوزه سودی حاصل میشود یا نه.
فروشگاه اینترنتی 30بوک
تلفن تماس: 67379000-021
ایمیل: info@30book.com
اواسط سال 1393 بود که چند تا جوان، صمیمی، پرانرژی و لبریز از ایده، بهعنوان یک دارودستهی تبعیدیِ کرمِکتاب دور هم جمع شدیم تا به رویای معرفی و فرستادن کتاب به دوردستترین کتابخوارهای ایران برسیم. ما نه عینک گرد میزنیم، نه سبیل بلند داریم (به جز یک مورد) و نه زیاد اهل کافه رفتنیم.
ما تیم بچهمعمولیهای 30بوک هستیم: ذلهکنندهی سرمایهگذارهای دستبهعصا، حامیان تمامعیار احمقانهترین و جسورانهترین ایدهها، و کَنهی حل غیرممکنترین مسئلهها. اگر جوانید (دلتان را میگوییم!)، یک جای خالی هم برای شما توی بوفه کنار گذاشتهایم. به دنیای 30بوک خوش آمدید!
© 1393-1403 | تمامی حقوق این سایت متعلق به فروشگاه اینترنتی کتاب و محصولات فرهنگی 30بوک می باشد.