

در اسارت زمان
انتشارات تندیس منتشر کرد:
اگر براي تغيير تاريخ فقط يک فرصت داشتي... کجا ميرفتي؟ چه کاري ميکردي؟ چه کسي را ميکشتي؟
بن التون، نويسندهي رمانهاي پرفروش بينالمللي، در رمان «در اسارت زمان» خواننده را به سفر پرهيجاني در اروپاي اوايل قرن بيستم ميلادي ميبرد.
روز اول ژوئن سال 1914 هيو استانتن، نظامي کهنهکار سابق و ماجراجوي پرآوازه، به معناي واقعي کلمه تنهاترين مرد روي زمين است. هيچکدام از کساني که زماني ميشناخته يا دوستشان داشته، هنوز به دنيا نيامدهاند. حالا شايد هرگز به دنيا نيايند.
استانتن ميداند که جنگ بزرگ و هولناکي در راه است؛ جنوني جمعي و انتحاري که تمدن اروپايي را نابود ميکند و براي ميليونها نفر در قرن پيش رو بدبختي و سيهروزي به ارمغان ميآورد. استانتن اين را ميداند چون آن قرن، براي او پيشتر به تاريخ پيوسته است.
اکنون بايد تاريخ را تغيير دهد. بايد از بروز اين جنگ جلوگيري کند. جنگي که با شليک يک تير آغاز ميشود. ولي آيا بهراستي شليک يک تير ميتواند يک قرن کامل را به فساد و تباهي بکشاند؟ و در اين صورت، آيا شليک تير ديگري ميتواند مايهي نجاتش بشود؟
فروشگاه اینترنتی 30بوک


شاید بپسندید














از این مترجم













