30بوک
کتاب عمومی
روانشناسی
عمومی
پی گیر اخبار نباشید

پی گیر اخبار نباشید

(92)
نویسنده:

1,600,000ریال

1,440,000 ریال

دفعات مشاهده کتاب
5309

علاقه مندان به این کتاب
80

می‌خواهند کتاب را بخوانند
6

کسانی که پیشنهاد می کنند
17

کسانی که پیشنهاد نمی کنند
0

نظر خود را برای ما ثبت کنید

توضیحات کتاب پی گیر اخبار نباشید

انتشارات چشمه منتشر کرد:
«کتابی چالش‌برانگیز که می‌تواند نشان دهنده‌ی مسیر آینده‌ی روزنامه‌نگاری باشد.» ـ سیدنی مورنینگ هرالد
«کم‌تر نوشته‌ای به اندازه‌ی این اثر رولف دوبلی زندگی مرا متحول کرده است. در این کتاب، او کاستی‌های شیوه‌ی خبر خواندن هرروزه‌ی ما را آشکار می‌کند.» ـ کاریسپاندنت
«رولف دوبلی خوراک مفصلی برای ذهن ما تدارک دیده و قلمش رسا، گیرا، جذاب و درخشان است.» ـ کریستوف فرانتس، مدیرعامل سابق لوفت هانزا
فروشگاه اینترنتی 30بوک

نقد و بررسی تخصصی نقد و بررسی تخصصی

معرفی کتاب پی‌گیر اخبار نباشید اثر رولف دوبلی

امتیاز در گودریدز: ☆ ☆ ☆ ☆ ☆

پیگیر اخبار نباشید از سایت گودریدز 3.7 از 5 امتیاز  را دریافت کرده است.

امتیاز در آمازون:  ☆ ☆ ☆ ☆ ☆

پیگیر اخبار نباشید از سایت آمازون 4.4 از 5 امتیاز  را دریافت کرده است.

معرفی کتاب پی‌گیر اخبار نباشید:

پیگیر اخبار نباشید کتابی از رولف دوبلی نویسنده و کارآفرین سوئیسی است که اولین بار در سال 2020 منتشر شد.  سال 2013 رولف دوبلی در  اتاقی مملو از روزنامه‌نگاران و خبرنگاران ایستاد و اعلام کرد که اخبار را دنبال نمی‌کند. این حرف او همهٔ افراد حاضر در اتاق را شوکه کرد. او کمی بعد، سرانجام فلسفهٔ خود را در کتاب پی‌گیر اخبار نباشید به طور کامل بیان کرد و نشان می‌دهد خودش چطور به موعظه‌اش عمل کرده و یک دهه است که هیچ اخباری نخوانده است.

واکنش‌های جهانی به کتاب پی‌گیر اخبار نباشید:

«دوبلی این کتاب را پیش از فراگیری اخبار مربوط به شیوع کرونا نوشت اما بینش فوق‌العاده‌ای به مخاطب می‌دهد و پس از مطالعه‌ٔ دیدگاه‌هایش، خواننده از زمان خود بهتر استفاده خواهد کرد.» - فایننشال اکسپرس

«نوشته‌های رولف دوبلی آگاهی‌بخش، عمیق و قابل‌فهم‌اند. در عصر سلبریتی‌های نادان، او یک اندیشمند واقعی است که مردم را مخاطب قرار می‌‌دهد.» - لو ماریتوف، استاد فلسفهٔ سیتی کالج نیویورک

«رولف دوبلی یکی از بهترین ذهن‌های اروپا را دارد.» - مت ریدلی، نویسندهٔ کتاب تکامل همه چیز

«دوبلی ترکیب‌کنندهٔ تمام ایده‌ها است. او با شوخ‌طبعی، ظرافت و دقت، علم و هنر را در خدمت خرد خود به‌کار می‌گیرد.» - جاشوا گرین، استاد روانشناسی دانشگاه هاروارد

«رولف دوبلی در تبدیل شواهد از تحقیقات علمی به گام‌های عملی درخشان است و می‌تواند تمام این‌ها را به کار بگیرد و به نیایج بی‌نظیری برسد.» - رابرت سیالدینی،‌ نویسندهٔ کتاب پرفروش نفوذ

چرا باید کتاب پی‌گیر اخبار نباشید را بخوانیم؟

اخبار آرامش ذهنی شما را ویران می‌کند. نه‌فقط به خاطر تشویق و تلاطمی که اخبار تزریق می‌کنند، بلکه بابت احساسات منفی همیشگی که دائم برمی‌انگیزند. ترس، رنجش، حسادت، خشم و دلسوزی به‌حال خود احساساتی هستند که این روزها غالباً با خواندن اخبار در ما تحریک می‌شوند. اخبار و دیدگاه‌ها دربارهٔ اخبار، بدترین وجوه شخصیت انسان‌ها را بیرون می‌کشد. کتاب پی‌گیر اخبار نباشید به شما نشان می‌دهد که چطور می‌توانید با کنار گذاشتن اخبار، تعادل و آرامش را در زمان هرج‌ومرج و عدم اطمینان به زندگی خود بازگردانید.

جملات درخشانی از کتاب پی‌گیر اخبار نباشید:

«من گرفتار روزنامه‌ها، مجلات، تلویزیون و رادیو نشده بودم. با ظهور اینترنت در دههٔ 90، ناگهان حجم دانستنی‌ها از قبل هم بیش‌تر شد. به یک‌باره «همه‌چیز» در دسترس بود. خبرها از هر گوشهٔ دنیا سرازیر می‌شد، اخباری جامع، فوری و رایگان. هنوز اولین اسکرین سِیورم را یادم می‌آید. به جای نمایش مثلث‌هایی متحرک و ملال‌آور، سرخط اخبار را نشان می‌داد. اسمش پوینت‌کست بود و می‌توانستم ساعت‌ها مقابلش بنشینم؛ درست مثل بیلبوردهای میدان تایمز نیویورک، سرخط اخبار بی‌وقفه روی صفحهٔ نمایش کامپیوترم ظاهر می‌شد. از طرفی، روزنامه‌ها و مجلات صاحب‌نام داشتند وب‌سایت‌های خودشان را راه‌اندازی می‌کردند و بسیاری از روزنامه‌های محلی هم روند مشابهی در پیش گرفته بودند. در چنین وضعیتی، خبر خواندن دیگر تمامی نداشت. محال بود تمام شود. همیشه خبرِ جدید دیگری برای خواندن وجود داشت و هر وقت مطالعهٔ آن‌ها به پایان می‌رسید، بقیهٔ وب‌سایت‌ها اخبار تازه‌تری برای عرضه داشتند. نسل‌های دوم و سوم مرورگرهای اینترنت، قابلیت پوش نوتیفیکیشن و خوراک وب داشتند. مشترک آن‌ها شدم. روزنامه‌ها امکان اشتراک خبرنامه‌های روزانه را فراهم کردند. عضو آن‌ها هم شدم. بعد، پادکست‌های خبری نیز به وجود آمدند. مگر می‌توانستم از دست‌شان بدهم؟ حس می‌کردم نبض همه‌چیز در دستم است. پُرشور بودم و سرخوش و مست. اخبار برایم دقیقاً مثل الکل بود.»

«اخبار دقیقاً‌ چیست؟ این ابتدایی‌ترین تعریف است: «اطلاعاتی دربارهٔ رویدادهای سراسر جهان.» تصادف یک اتوبوس در استرالیا. زلزله‌ای در گواتمالا. ملاقات رئيس‌جمهور «الف» با رئیس‌جمهور «ب». طلاق فلان بازیگر از همسر مشهورش. سامان‌دهی مجدد کابینهٔ دولت ایتالیا. پرتاب یک موشک در کرهٔ شمالی. استقبال بی‌سابقه از یک اپلیکیشن گوشی همراه. مردی تگزاسی پنج کیلوگرم کرم را زنده‌زنده خورد. شرکتی بین‌المللی مدیرعامل خود را اخراج کرد. توییت عجیب یک سیاست‌مدار. دبیر کل جدید سازمان ملل انتخاب شد. یک مرد مادربزرگش را با چاقو زد. فهرست نامزدهای جایزهٔ نوبل. یک توافق‌نامهٔ صلح. کوسه‌ای پای یک غواص را کَند. چین در حال ساخت یک ناو هواپیمابر جدید است. یک رسوایی رشوه‌خواری. هشدار بانک مرکزی اروپا دربارهٔ رکود اقتصادی. برگزاری اجلاس جی ۷ و جی ۲۰. آرژانتین ورشکست شد. کار یک تاجر به زندان کشید. کناره‌گیری یک نخست‌وزیر. یک کودتا. تصادف کشتی‌ها. قیمت آخروقت شاخص داوجونز. رسانه‌ها بعضاً از عبارات مبالغه‌آمیزی مانند «اخبار فوری» یا «سرخط مهم‌ترین اخبار جهان» برای توصیف این تکه‌های اطلاعات استفاده می‌کنند. اما چنین الفاظی نمی‌توانند این حقیقت را تغییر دهند که اطلاعاتی از این‌دست اغلب در دنیای شخصیِ شما بی‌اهمیت‌اند. می‌توانید با خیال راحت فرض کنید هر چه یک خبر «فوری»تر باشد، در واقع برای شما کم‌اهمیت‌تر است.»

«یک زندگی خوب را چه چیزی تشکیل می‌دهد؟ به عبارت دیگر: چگونه باید زندگی کنیم که روزی به چشم زندگیِ «موفق» و «خوب» به آن نگاه کنیم؟ مادامی که نتوانید به این سؤالِ اساسی جواب دهید، زندگی‌تان یک ماشینِ بی‌وقفهٔ مقابله با بحران خواهد بود. بدون یک فلسفهٔ روشن، خطر جا ماندن از زندگی را به جان می‌خرید. این که چه فلسفه‌ای را برمی‌گزینید اهمیت چندانی ندارد. مسئلهٔ اصلی آن است که کاملاً درباره‌اش فکر کنید و تصمیم بگیرید. من فلسفهٔ خودم را در کتاب هنر خوب زندگی کردن تبیین کردم. ممکن است اهداف شما مشابه من باشند، ممکن است تا اندازه‌ای تفاوت کنند. مهم نیست. آن‌چه اهمیت دارد اولاً آن است که هدف داشته باشید و ثانیاً ماهیت آن را دقیق بشناسید. از مطالعهٔ دیدگاه فیلسوفانی که از 2500 سال پیش تاکنون افکارشان را به رشتهٔ تحریر درآورده‌اند درمی‌یابیم کارهای‌شان به شکل محسوسی هم‌پوشانی دارد. «آرامش درونی» تقریباً همیشه عنصری کلیدی از زندگی موفق به شمار می‌رفت، اگرچه این مفهوم در روزگاران گذشته اغلب با عباراتی چون «آرام‌وقرار»، «خونسردی»، «قلعهٔ درونی»، «سکون» یا «آرامش ذهنی» هم بیان می‌شد. آرامش ذهنی تا حدودی مستلزم نبودِ احساسات مسموم است. هر چه زودتر بتوانید این احساسات سمی مانند حسادت، خشم و ترحم به خود را از فهرست احساسات‌تان حذف کنید بهتر است.»

تحلیلی بر کتاب پی‌گیر اخبار نباشید‌:

جریان سردرگم و آشفتهٔ خبری سیل عظیم پوپولیستی به راه می‌اندازد که حاصلی جز ویرانی دستاوردهای ارزشمند انسانی ندارد. این روزها بسیاری از تولیدکنندگان خبر، دروغ را به‌جای حقیقت به خورد مردم می‌دهند. دوبلی در این کتاب به ما می‌گوید چگونه از این جریان که شعور و آگاهی ما را نشانه رفته رهایی یابیم. چگونه میان حقایق و اخبار جعلی، سناریوهای ساختگی و گمراه‌کننده، که به طور هدفمند در بنگاه‌‌های خبری مهندسی می‌شوند، تفکیک و تمایز قایل شویم و چه‌طور از شر سیاه‌چاله‌های خبر،‌ که وقت مفید و انرژی حیاتی زندگی ما را می‌بلعند، خلاص شویم. پی‌گیر اخبار نباشید بیانهٔ رولف دوبلی در مورد خطرات سمی‌ترین شکل اطلاعات یعنی اخبار است. او در این کتاب آسیب‌هایی که پی‌گیری اخبار به تمرکز و رفاه ما وارد می‌کند نشان می‌دهد و خاطرنشان می‌کند که چگونه اخبار می‌توانند بر ذهن و رفتار ما تأثیر منفی بگذارند. او در این کتاب خواننده را راهنمایی می‌کند که چگونه بدون گوش دادن و پی‌گیری اخبار زندگی کند و در نتیجه به دستاوردهای بالقوه‌ای مانند اختلال کمتر، زمان بیشتر، اضطراب کمتر و بینش بیشتر برسد.

بخشی از فهرست مطالب کتاب

● سکوت مطلق
● چگونه اخبار را کنار گذاشتم
● اخبار برای ذهن مانند شکر است برای بدن
● ۳پرهیز سخت‌گیرانه
● برنامهٔ سی‌روزه
● راه‌حل نرم
● اخبار به‌دردنخور است
● اخبار خارج از دایرهٔ شایستگی شماست
● درک اخبار از خطرات به‌کلی اشتباه است
● پی‌گیری اخبار وقت تلف‌کردن است
● اخبار تصویر کلان را مغشوش می‌کند
● اخبار برای بدن شما سمّی است
● اخبار اشتباهات‌مان را تأیید می‌کند
● اخبار خطای پس‌‌نگری را تقویت می‌کند

اگر از خواندن کتاب پی‌گیر اخبار نباشید لذت بردید، از مطالعۀ کتاب‌های زیر نیز لذت خواهید برد:

● کتاب هنر خوب زندگی کردن اثر دیگری از رولف دوبلی نویسندهٔ سوئیسی است. دوبلی در این کتاب شما را با 58 میان‌بر ذهنی آشنا می‌کنید تا به کمک آن‌ها بتوانید تصمیمات بهتر و هوشمندانه‌تری بگیرید. شناخت این ابزارها شاید نتواند حتماً زندگی خوبی برایتان رقم بزند اما مسیر رسیدن شما به آرزوهایتان را هموار خواهد کرد.

● کتاب هنر شفاف اندیشیدن اثر دیگری از رولف دوبلی نویسنده‌ٔ سوئیسی است. نویسندهٔ این کتاب در 99 فصل به شما رایج‌ترین خطاهای فکری، از سوگیری‌های شناختی گرفته تا حسادت و تحریف‌های اجتماعی را با زبانی گیرا و ساده توضیح می‌دهد.  این کتاب پس از انتشار به مدت 80 هفته در فهرست ده کتاب پرفروش‌ آلمانی روزنامۀ اشپیگل قرار داشت و خیلی زود به زبان‌های بسیاری ترجمه شد.

دربارۀ رولف دوبلی‌: نویسنده و کارآفرین سوئیسی

پي گير اخبار نباشيد

رولف دوبلی، نویسنده و کارآفرین، سال 1966 در لوزرن سوئیس به دنیا آمد. در دانشگاه سنت گالن در رشتهٔ فلسفه و مدیریت بازرگانی به تحصیل پرداخت. او در سال 1995 مدرک دکترایش را در زمینهٔ «تشکیل گفتمان اقتصادی» کسب کرد و سپس به عنوان مدیر مالی و مدیرعامل در شرکت‌های مختلف تابعهٔ سوئیس مشغول به کار شد و در سال 1999 شرکت getAbstract را بنیان نهاد. از سال 2001 تا 2009 دوبلی میزبان یک برنامهٔ تلویزیونی هفتگی برای یک شرکت رسانه‌ای سوئیسی بود و همچنین یک ستون هفتگی در مورد هنر شفاف اندیشیدن داشت. دوبلی که خود را یک رواقی مدرن می‌داند، جامعهٔ «ورلد مایندز» را در سال 2008 ایجاد کرد تا پلی بین جوامع علمی، تجاری و فرهنگی ایجاد کند. سخنرانان این جامعه کسانی مانند نسیم نیکولاس طالب، گرهارد شرودر و مت رایدلی بودند. او در سال 2011 از شرکت getAbstract استعفا داد تا بتواند تمام زمانش را وقف نویسندگی کند. دوبلی نارضایتی فزاینده‌اش از دنیای تجارت خالص را قبلا در سال 2003 در رمانی که نوشته، منعکس کرده بود.  پس از آن در سال 2004 کتابی با عنوان «برای زندگی کردن دست به چه کاری می‌زنی؟» از او منتشر شد و در سال 2007‌ کتاب دیگری با عنوان «من کیستم؟ 77 سؤال غیرمنتظره» از این نویسنده چاپ شد.

نمایش کامل نقد و بررسی تخصصی

نظرات کاربران (3)

نظر شما در مورد این کتاب

امتیاز شما به این کالا:

نظرات دیگر کاربران

  • تصویر کاربر

    • حمیدرضا عارفی پور
    • پاسخ به نظر

    خواندن این کتاب برای همه واجب و ضروریست . . .

  • تصویر کاربر

    • مائده شعاعی
    • پاسخ به نظر

    به عشق عادل فردوسی پور خریدمش

  • تصویر کاربر

    • محمد یزدی
    • پاسخ به نظر

    خصوصا برای این روزهای با اخبار بد و ناراحت کننده، خوندن این کتاب رو به شدت توصیه میکنم

بریده ای از کتاب (2)

بریده ای از این کتاب

بریده های دیگر کاربران

  • تصویر کاربر

    • محدثه حسن پور
    • 0

    اگر اخبار قرار بود واقعا کمک کند که از بقیه جلو بیفتید، خبرنگاران اکنون پردرآمدترین افراد جهان بودند

  • تصویر کاربر

    • محدثه حسن پور
    • 0

    هیچ خبری آنقدر اهمیت ندارد که نتوانید بدون آن زندگی کنید

عیدی