نظر خود را برای ما ثبت کنید
انتشارات نو منتشر کرد:
این که موجودی بسیار کوچکتر از کوچکترین سلولها، موجودی نه کاملاً جاندار و نه کاملاً بیجان که بهتنهایی و بدون استفاده از امکانات سلول میزبان قادر به زندگی مستقل نیست، سیارهای به بزرگی زمین را به گروگان بگیرد، میلیونها نفر را در تمام قارههای جهان بیمار کند و هزاران نفر را به کام مرگ بفرستد، اقتصاد جهانی را در هم بشکند و فیلسوفان را به تردید وادارد که آیا نسبت دگرگونشدهٔ انسان با جهان و با جامعه اصلاً به شکل نخست باز خواهد گشت یا نه، شبیه طرح جسورانهای برای یک فیلم علمی-تخیلی به نظر میرسد. تا همین یک سال پیش باور کردن این حجم از تخیل آسان نبود. اما اکنون کافی است نگاهی به جهان پیرامون بیندازیم و دریابیم که این کابوس نهتنها محقق شده است بلکه خود ما نیز در آن نقش داریم. داستان کمی شبیه به رمان مسخ کافکا آغاز شد: یک روز صبح که از خواب آشفتهای بیدار شدیم دیدیم در جهانی به سر میبریم که آن را نمیشناسیم، در سیارهای که ظاهراً دیگر از آنِ ما نیست، در سیارهٔ ویروسها!
فروشگاه اینترنتی 30بوک
علت مشهورترین بیماریهای همه گیر در ایران باکتری ها بوده اند که موجب طاعون، وبا، سل، حصبه و مانند آنها شده اند مرگبارترین آنها همه گیری طاعون در سالهای 1151 تا 1152 خورشیدی در دوران حکومت کریم خان زند بود که جان نزدیک به 2 میلیون نفر را در ایران گرفت.
بیشتر اکسیژنی که نفس میکشیم به کمک ویروسها تولید میشود و در تنظیم دمای این سیاره نیز نقش دارند
تلفن تماس: 67379000-021
ایمیل: info@30book.com
اواسط سال 1393 بود که چند تا جوان، صمیمی، پرانرژی و لبریز از ایده، بهعنوان یک دارودستهی تبعیدیِ کرمِکتاب دور هم جمع شدیم تا به رویای معرفی و فرستادن کتاب به دوردستترین کتابخوارهای ایران برسیم. ما نه عینک گرد میزنیم، نه سبیل بلند داریم (به جز یک مورد) و نه زیاد اهل کافه رفتنیم.
ما تیم بچهمعمولیهای 30بوک هستیم: ذلهکنندهی سرمایهگذارهای دستبهعصا، حامیان تمامعیار احمقانهترین و جسورانهترین ایدهها، و کَنهی حل غیرممکنترین مسئلهها. اگر جوانید (دلتان را میگوییم!)، یک جای خالی هم برای شما توی بوفه کنار گذاشتهایم. به دنیای 30بوک خوش آمدید!
© 1393-1403 | تمامی حقوق این سایت متعلق به فروشگاه اینترنتی کتاب و محصولات فرهنگی 30بوک می باشد.
عبدالحسین میرزا فرمانفرما، که خود به آنفلوانزای اسپانیایی مبتلا شد و از آن جان به در برد،در 30 مرداد 1299 انستیتو پاستور را در زمینی به وسعت 22,549 متر مربع در تهران تأسیس کرد فرمانفرما 10 هزار تومان وجه نقد معادل 15 میلیون دلار امروز به انستیتو پاستور هدیه کرد و 15 هزار تومان دیگر معادل 22 میلیون دلار امروز با تأیید هیأت دولت در اختیار آن گذاشت