

انتشارات یوشیتا منتشر کرد:
هنگامی که از خواب برمیخیزیم، سفر روزانه ذهن ما آغاز می شود.
بخش زیادی از ذهن ما، بطور ناخواسته درگیر افکار مزاحم و پریشان میشود.
بیشتر این افکار به شکل ناخواسته در ذهن ما خطور می کنند و احساس ترس، نا امیدی، سر افکندگی و… را در ما ایجاد میکنند.
افکار مزاحم را میتوان به افکار آینده هراسی، ترس، قضاوت محور و تخیل محض طبقه بندی کرد.
فراموش نکنید که لزوما تمامی افکار ما واقعی نیستند. اما گاهی اوقات، در مقابل افکارمان به گونهای برخورد میکنیم که گویی کاملا واقعی هستند و پیروی از انها جز افزایش درد و رنج ثمری ندارد.
برای رهایی از افکار مزاحم، نباید به آنها اعتماد کنیم و آنها را واقعی بدانیم.
همچنین، نباید از افکارمان به صورت کور کورانه پیروی کنیم.
برای داشتن ذهنی آرام، اعتقاد به افکار را کنار بگذارید و صرفا آنها را از چشم اندازی دور مشاهده کنید.
دیدگاه خود را نسبت به افکارتان تغییر دهید تا از آثار مخرب افکار مزاحم، در امان باشید.
فروشگاه اینترنتی 30بوک
معرفی کتاب فرار از زندان ذهن اثر متیو مککی
کتاب فرار از زندان ذهن از دکتر متیو مک کی در سال 2007 منتشر شد. این کتاب مجموعهای از تمرینهای روزمره و اطلاعاتی دربارۀ کارکرد ذهن است تا بتوانید با کمک آنها کنترل ذهنتان را به دست بگیرید و خود را از دست افکار مزاحم خلاص کنید تا در نهایت به آرامش برسید.
زمانی که افکار مزاحم و پریشان ذهن ما را درگیر کنند، آنوقت است که ذهن از وظیفۀ اصلی خود که همان پردازش افکار است باز میماند. جلوگیری از ورود افکار مزاحم، مهارتی است که هر شخصی باید آن را بیاموزد تا بتوانذ ذهنی آسودهتر و به تبع آن تفکری کارآمدتر داشته باشد.
در کتاب فرار از زندان ذهن چه میخوانیم؟
نویسنده در بخش اول کتاب فرار از زندان ذهن دربارۀ پنج نوع تفکر متفاوت صحبت کرده است و در بخش دوم کتاب به شما یاد میدهد که چگونه انواع تفکر را از یکدیگر متمایز کنید و چه دیدگاهی نسبت به آنها داشته باشید. همچنین نقش هر تفکر و تأثیر آن بر زندگی ما نیز بررسی شده است. در بخش سوم کتاب، نویسنده به شما یاد میدهد که چطور بدون در نظر گرفتن محتوا، تفکری را مدنظر قرار دهید و چگونه افکار وحشتناک و هولناک را از ذهن خود دور نگه دارید.
با کمک کتاب فرار از زندان ذهن یاد میگیرید که چطور کنترل ذهن و افکار خود را به دست بگیرید و آن را به سوی برقراری آرامش برانید. شما با تمرینها و راهنماییهای این کتاب میآموزید که به افکار خود بیطرفانه بنگرید و علایق و اعتقادات خود را در پذیرش یا عدم پذیرش آنها لحاظ نکنید.
فهرست مطالب فصل اول
مقدمه: هنر فرار از زندان ذهن
فصل اول: به چه چیزی فکر میکنید؟
۱. تصویرسازی ذهنی
۲. گذر متقابل بین دنیای درون و بیرون
۳. مشاهدۀ گذشته: حافظه در برابر مشاهده
۴. تفکرات قضاوت محور
۵. مشاهده و احساسات در برابر قضاوت
۶. افکار روایی
۷. آیندهنگری؛ برنامهریزی در مقابل آیندههراسی
۸. آیندهنگری؛ تخیل در برابر مشاهده
۹. نقش تجربه در تفکر
بریدههایی از کتاب فرار از زندان ذهن
«گذشته همانند جنگلی است که میتوان در آن، از وجود گونههای کمیاب گیاهی و جانوری موجود لذت برد که البته این یک روی سکه است و روی دیگر آن شاید وجود مارهای غول پیکر آدمخوار در آن باشد که حتی تصور آن نیز ما را میآزارد. در واقع، گذشتۀ شما تا حدی وابسته به آن چیزی است که در پی آن بودهاید، شواهدی در این باره در زندگی فعلی شما وجود خواهد داشت و اگر کارهای بیارزش و بیهودهای انجام داده باشید باز هم اثرات آن بر زندگی فعلی شما مشهود خواهد بود. گذشتۀ هر فرد میتواند همانند یک معدن طلا یا همانند یک میدان مین عمل کند. شما دربارۀ گذشتۀ خود، چکار میکنید؟ شما میتوانید حرکت به سوی گذشته را آغاز کنید. گذشته، مکانی است که ذهن شما به سوی آن میرود یا آن را ترک میکند. اگر گذشتۀ شما همانند محل آسایش و پناهگاهی برای شما باشد، از ورود به آن لذت ببرید و اگر باعث آزردگی شما میشود، آن را ترک کنید و به زمان حال بازگردید و در صدد برقراری آرامش باشید.»
«مجدد به زمان حال بازگردید و توجۀ خود را به محیط معطوف کنید. به هر صدایی که میشنوید توجه داشته باشید، حتی به تحرکات پوست خود نیز دقت کنید. رفت و برگشت بین زمان حال و گذشته را سه الی چهار مرتبه تکرار کنید و در هر زمان و وضعیتی که هستید دقایقی را به آن اختصاص دهید. هنگامی که این رفت و برگشت بین زمان حال و گذشته به پایان رسید، دقایقی را به تفکر درباره این سؤالات اختصاص دهید. تمایل دارید که هنگام بازگشت به زمان گذشته، خود را در کدام مکان مشاهده کنید؟ یک مکان فرحبخش، یک مکان خنثی یا یک مکان متروکه؟ در کدام زمان، آرامش و آسایش را بیشتر احساس میکنید؟ حال یا گذشته؟ در کدام زمان، احساس بهتری نسبت به خود دارید؟ حال یا گذشته؟ دوست دارید بیشتر وقت خود را در کدام زمان صرف کنید؟ حال یا گذشته؟»
خواندن کتاب فرار از زندان ذهن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
دربارۀ نویسندۀ کتاب فرار از زندان ذهن

از دیگر آثار متیو مککی میتوان به «درمان 30 دقیقهای اضطراب»، «تکنیکهای شناختی برای افزایش اعتماد به نفس»، «تکنیکهای رفتار درمانی دیالکتیکی»، «رهایی از مشکلات بین فردی»، «غلبه بر شرم و افسردگی»، «مهارتهای زندگی زناشویی»، «درمان اضطراب»، «درمان مبتنی بر پذیرش و پایبندی برای زوجها»، «تمرینات عملی برای رسیدن به آرامش و کاستن از استرس» و «زندانیان باور» اشاره کرد.
امتیازات
تحلیل سی بوک از کتاب فرار از زندان ذهن
در کتاب فرار از زندان ذهن میآموزید که چطور ذهن خود را از شر افکار مزاحم خلاص کنید، چطور در برابر اینگونه افکار ایستادگی کنید و به آنها اجازه ندهید که به پردازش ذهن شما آسیبی برسانند. تمرینهای ارائه شده در کتاب رهایی از زندان ذهن به شما کمک میکند تا افکار مزاحم را از خود دور کنید. هر تمرین کتاب مبتنی بر درمان پذیرش و تعهد (ACT) نوشته شده است.
اگر از کتاب فرار از زندان ذهن خوشتان آمده، این کتابها را از دست ندهید
- افسردگی نهفته اثر مارگارت رابینسون رادرفورد روانشناس بالینی است. او در این کتاب در مورد علائم و اثرات یک مشکل جدی به نام افسردگی کاملاً نهفته زندگی میکند. او معتقد است کسانی که سعی میکنند هیچگونه احساس منفی از خود بروز ندهند و در مقابل مشکلات زندگی خم به ابرو نمیآورند، به مرور دچار افسردگی نهفته میشوند که به اندازۀ افسردگی جدی، طاقتفرسا و ویرانگر است.
- ذهنیت برنده اثر جیمز کلییر نویسندۀ کتاب خرده عادتها یا عادتهای اتمی است. نویسنده در این کتاب با تکنیکهای کاربردی به خوانندگان کمک میکند تا بتوانند به اهداف خود برسند. اگر هر چه تلاش میکنید همچنان در راه رسیدن به اهدافتان پیشرفتی نمیکنید، اگر ساعتها وقت میگذارید اما مهارتهایتان تغییری نمیکند و احساس میکنید دارید در زندگی درجا میزنید، این کتاب برای شماست.
شاید بپسندید














از این نویسنده













