نظر خود را برای ما ثبت کنید
انتشارات خوب منتشر کرد:
چارلی کافمن، فیلمنامه نویس، تهیه کننده و کارگردان مشهور آمریکایی است که در شهر نیویورک زندگی می کند. از کافمن به عنوان یکی از بهترین فیلم نامه نویسان تاریخ سینما یاد می کنند که توانسته جوایز معتبر زیادی مثل اسکار، بفتا و گلدن گلوب را دریافت کند. کتاب حاضر نخستین رمان کافمن به حساب می آید.
تبار مورچگان روایتی طولانی از تلاش های جان فرسای یک منتقد سینمایی است که در اثر سانحه ای حافظه اش را از دست داده و حال می کوشد فیلمی را به یاد آورد که تنها یک فریم از آن باقی مانده. نقب زدن به گذشته از خلال هیپنوتیزم و سفرهای خیالی دور و دراز میان آینده و حال و گذشته، نشخوارهای ذهنی مداوم درباره وضعیت بشر و تبعیض های نژادی و اجتماعی او را بیشتر و بیشتر در گردابی از خاطرات نامنسجم گذشته و رویدادهای موهوم فرو می برد. در این کتاب که اولین رمان جدی نویسنده است، چارلی کافمن رمان نویس از پی چارلی کافمن فیلمنامه نویس قدعلم می کند و به نیرنگ های سینمایی و خصوصاً ژانر کمدی نیشخند می زند.
نویسنده پابلیشرز ویکلی معتقد است کافمن نشان داده چطور هنر می تواند برداشت انسان نسبت به جهان را تغییر دهد و به علاوه از طریق این شیوه نوشتاری آزاد، عقاید خودش را درباره جهان و فرهنگ امروزی بر زبان آورده و اثر پیکارسک و طنزآمیز وسوسه انگیزی خلق کرده است.
فروشگاه اینترنتی 30بوک
تلفن تماس: 67379000-021
ایمیل: info@30book.com
اواسط سال 1393 بود که چند تا جوان، صمیمی، پرانرژی و لبریز از ایده، بهعنوان یک دارودستهی تبعیدیِ کرمِکتاب دور هم جمع شدیم تا به رویای معرفی و فرستادن کتاب به دوردستترین کتابخوارهای ایران برسیم. ما نه عینک گرد میزنیم، نه سبیل بلند داریم (به جز یک مورد) و نه زیاد اهل کافه رفتنیم.
ما تیم بچهمعمولیهای 30بوک هستیم: ذلهکنندهی سرمایهگذارهای دستبهعصا، حامیان تمامعیار احمقانهترین و جسورانهترین ایدهها، و کَنهی حل غیرممکنترین مسئلهها. اگر جوانید (دلتان را میگوییم!)، یک جای خالی هم برای شما توی بوفه کنار گذاشتهایم. به دنیای 30بوک خوش آمدید!
© 1393-1403 | تمامی حقوق این سایت متعلق به فروشگاه اینترنتی کتاب و محصولات فرهنگی 30بوک می باشد.
رمان نقطه تعلیق ندارد و خواننده با یک راوی پر چانه و حراف مواجه است که طی 900صفحه برداشتهای خود را از ،سیاست ،ادبیات ،زندگی روزمره و ... می گوید .رمان ارجاعات سینمایی زیادی دارد و در اندک مقاطعی پر و بال می گیرد و در بیشتر بخش ها به حاشیه روی و از هر دری سخنی گفتن، نزدیک می شود .