نظر خود را برای ما ثبت کنید
انتشارات نو منتشر کرد:
مهمترین مشکلات زندگی معاصر آبشخوری در نیهیلیسم دارند که همزمان هم مخرب و هم برسازندهٔ اجتماع است. با این حال، تعجبآور است كه نیهیلیسم در نظریهٔ اجتماعی همچنان یک موضوع در دست بررسی است.
این کتاب شرح نظاممندی به دست میدهد از نیهیلیسم در چهار شكل اصلیاش، یعنی واقعیتگریزی، نیهیلیسم رادیکال، نیهیلیسم منفعل و نیهیلیسم کامل و مشخصاً بر سنتز منفصل میان نیهیلیسم منفعل (نفی اراده) و نیهیلیسم رادیکال (اراده به نفی) تمرکز میکند.
نویسنده در سه سطح با نیهیلیسم مواجه میشود. نخست به تبارشناسی و پیامدهای نیهیلیسم میپردازد که یک ضمیمهٔ تشریحی مبتنی بر تحلیل فیلم را نیز در بر دارد. سپس بر امر «اجتماعی» که نیهیلیسم را به سرمایهداری ربط میدهد -یعنی پساسیاست و تروریسم- تمرکز میکند. ضمیمهٔ تشریحی دیگرْ بحثهایى نظری را با تمرکز بر داستانهای اوئلبک شرح و بسط میدهد. و در آخر، امكانهاى چیرگى بر نیهیلیسم با تأكید بر اهمیت مفاهیمی مثل رخداد، آگونیسم و آنتاگونیسم برجسته میشود.
فروشگاه اینترنتی 30بوک
نیهیلیسم مذهبی اساساً با مدرنیته یا «مرگ خدا» به دو بخش تقسیم میشود نیهیلیسم رادیکال و نیهیلیسم منفعل. اولی، با رساندن نفی این جهان تا سرحدات منطقی اش یعنی نابودی جهان واقعی بر والایی پا می فشارد دومی با رضا دادن به جهان واقعی. از خصلتهای زیان بارش یعنی اشتیاقها و ارزشها دست میشوید
نیچه در هر دورانی خردمندترین فرد، زندگی را چنین قضاوت میکند بی ارزش است. حتى سقراط نیز هنگام مرگ چنین گفت زندگی کردن یعنی بیماری درازمدت
تلفن تماس: 67379000-021
ایمیل: info@30book.com
اواسط سال 1393 بود که چند تا جوان، صمیمی، پرانرژی و لبریز از ایده، بهعنوان یک دارودستهی تبعیدیِ کرمِکتاب دور هم جمع شدیم تا به رویای معرفی و فرستادن کتاب به دوردستترین کتابخوارهای ایران برسیم. ما نه عینک گرد میزنیم، نه سبیل بلند داریم (به جز یک مورد) و نه زیاد اهل کافه رفتنیم.
ما تیم بچهمعمولیهای 30بوک هستیم: ذلهکنندهی سرمایهگذارهای دستبهعصا، حامیان تمامعیار احمقانهترین و جسورانهترین ایدهها، و کَنهی حل غیرممکنترین مسئلهها. اگر جوانید (دلتان را میگوییم!)، یک جای خالی هم برای شما توی بوفه کنار گذاشتهایم. به دنیای 30بوک خوش آمدید!
© 1393-1403 | تمامی حقوق این سایت متعلق به فروشگاه اینترنتی کتاب و محصولات فرهنگی 30بوک می باشد.
هم اسپینوزا و هم نیچه «اراده آزاد» را نفی میکنند. نزد اسپینوزا، اراده تنها میتواند یک علت ضروری خوانده شود. چون علتی پشت هر چیزی هست اراده نیز علتی دارد بنابراین آنچه حادث به نظر میرسد به این دلیل چنین مینماید که ما دانشی از «جوهر» آن نداریم یعنی دانشی از شبکه علی پشت آن.