

روش تدریس ریاضی ششم دبستان
انتشارات دانش آفرین منتشر کرد:
تحقیقات و تجربه نشان میدهد که تعیین کردن اهداف درسی، رفتاری، نحوه تدریس و حتی نحوهی ارزشیابی جزو انتظارات معلمها از کتابهای کمک تدریس میباشد. در کتاب روش تدریس ریاضی ششم دبستان به شیوه ی یادگیری همکارانه، تمامی رویکرد های درسی مورد نیاز که شامل: رویکردشاگرد مدار، رویکرد معلم مدار، رویکرد موضوع مدار و رویکرد الکترونیک مدار میباشد، مد نظر قرار گرفته است. تعریف کلی از هریک از این رویکرد ها به این صورت خواهد بود که:
1. رویکرد شاگرد مدار: که دانش آموز در محور است و فعالیت دارد و معلم ناظر است.
2. رویکرد معلم مدار: معلم محور است و صفحه به صفحه تدریس می کند.
3. رویکرد موضوع مدار: معلم موضع را با توضیحی ارائه داده و انتظار می رود دانش آموزان با تمرین و تکرار آنرا فرا گیرند.
4. رویکرد الکترونیک مدار: یادگیری با بهرهگیری از کامپیوتر و از طریق مراجعه به آدرس الکترونیکی معلم برای دریافت مفاهیم آموزشی.
علاوه بر بررسی هریک از رویکردهای درسی در کتاب روش تدریس ریاضی ششم دبستان به شیوه ی یادگیری همکارانه، فواید هرکدام نیز بررسی و بیان شده است تا مشخص شود کدام روش موثرتر و یا در مدارس ما کاربردی تر است. بعد از بررسی رویکرد ها به کتاب درسی مراجعه شده و کتاب به صورت درس به درس و صفحه به صفحه بررسی شده است و هدف کلی و اهداف جزئی هر درس استخراج شده تا معلمان با علم به این اهداف و دانستن این که برای هر درس چه چیزی را تدریس کنند. در پایان هر درس از دانش آموز چه انتظاری داشته باشند وبعد با انتخاب رویکرد مناسب اقدام به تدریس نمایند.
فروشگاه اینترنتی 30بوک
شاید بپسندید














از این نویسنده













