

خیریه در جوامع اسلامی
انتشارات مهرستان منتشر کرد:
عقاید اسلامی الهام بخش کمک های خیریه در طول چهارده قرن بوده؛ اگرچه به این موضوع در تاریخ اسلامی کمتر توجه شده است. امی سینگر در کتاب خیریه در جوامع اسلامی، مفاهیم کلی و ساختارهای خیریه اسلامی، از جمله تعهدهای سالانه و فعالیت های داوطلبانه را در طول زندگی مسلمانان و در همه سطوح جامعه بررسی می کند. کمک های خیریه، فرهنگ و جامعه اسلامی را در هر دوره تاریخی شکل می دهد.
این کتاب زمینه های تاریخی، اوضاع اجتماعی، جنسیت، سن و... را به تصویر می کشد. از آغاز اسلام تا به امروز، این عوامل با عقاید مذهبی آمیخته شده و اشکال گوناگون خیریه را به وجود آورده اند. نویسنده با استفاده از متون نوشتاری، ساختارها، تصاویر و اشیا در هر بخش، انگیزه های کار خیر و تاثیرهای آن بر فقیرو غنی را بررسی می کند. همچنین در بخش های مختلف، سیاسی سازی مبحث خیریه را کاوش می کند و نشان می دهد که مطالعه فعالیت های خیریه کارمنحصربه فردی است که از طریق آن می توان گذشته را بررسی کرد. این کتاب شیوا و در دسترس، توجه علاقه مندان به کسب دانش درباره ماهیت جامعه اسلامی ونقش خیریه در طول تاریخ را جلب می کند.
AMY SINGER CHARITY IN ISLAMIC SOCIETIES
و از این كتاب:
شاید زمان بازنگری مطالعات خیریه فرا رسیده باشد. حتی مطالعات خیریه دولت های جدید در جوامع اسلامی کافی است، تا درخصوص این تصور طولانی که غرب یهودیان و مسیحیان) و به ویژه سنت ها و فعالیت های خیریه در آمریکا، قوی ترین الگوی خیریه و بشردوستی در تاریخ است، شک و تردید به وجود آید.» (امی سینگر)
فروشگاه اینترنتی 30بوک
شاید بپسندید













