معتقدم، دستکم از حادثهٔ خلیج خوکها به اینسو، دیگر بر کسی پوشیده نیست که سیاست خارجی ایالات متحدهٔ آمریکا از ارزیابی و سنجش موقعیتهای انقلابی و دینامیک حرکتهای انقلابی کمترین شناختی ندارد. گرچه دلیل شکست حمله به خلیج خوکها را غالباً اطلاعات اشتباه یا خطای سازمان امنیت میدانند، اما دلایل اصلی ریشهایتر از اینهاست.
تحلیلهای سیاسی و فلسفی هانا آرنت واقعاً بینظیره. با اینکه سالها از چاپ کتابهاش میگذره اما معنای واژههاش تغییری نکرده و حتی بسیاری از پیشبینیهاش امروزه محقق شده. آرنت توی آثارش معمولاً از قدرت، سیاست، توتالیتاریسم و مسائل اجتماعی و فلسفی صحبت میکنه. اگر به کتابهای سیاسی علاقه دارید این کتاب رو حتماً بخونید.
آرنت توی کتاب آزادی آزاد بودن از تفاوتهای مهم دروغهای سیاسی پرده برداشته و معتقده آزادی و سیاست باید کنار هم باشن وگرنه هیچکدوم ارزشی که باید رو ندارن. درواقع آرنت بیشتر توی مقالههای این کتاب روی این موضوع تمرکز کرده که حقیقت در مقابل سیاست رسماً ناتوانه و خواستن حقیقت از سیاست کاملاً مضحکه، ولی آیا سیاست کلا با هر نوع حقیقتی ناسازگاره
آثار آرنت بسیار نوآورانهست و بسیاری از پژوهشگران و خوانندگان سیاسی رو به خودش جذب کرده. کتاب آزادی آزاد بودن از چهار بخش تشکیل شده و درواقع چهار مقاله از آرنت هستش. ترجمهٔ کتاب خیلی خوبه و مترجم کاملاً به متن وفادار بوده که قابل ستایشه.