30بوک
کتاب عمومی
ورزشی
عمومی
روش های تحقیق در تحلیل عملکرد ورزشی

روش های تحقیق در تحلیل عملکرد ورزشی

(0)
نویسنده:

2,790,000ریال

2,511,000 ریال

دفعات مشاهده کتاب
1

علاقه مندان به این کتاب
0

می‌خواهند کتاب را بخوانند
0

کسانی که پیشنهاد می کنند
0

کسانی که پیشنهاد نمی کنند
0

نظر خود را برای ما ثبت کنید

توضیحات کتاب روش های تحقیق در تحلیل عملکرد ورزشی

انتشارات حتمی منتشر کرد:
کتاب‌های اصلی در این خصوص عبارتند از: موضوعات اساسی در تحلیل عملکردهای ورزشی (هیوقز و فرانکز[1] 2008) ویرایش دوم تحلیل نمادی ورزش (هیوقز و فرانکز 2004) و کتابچه‌ی تحلیل مسابقه‌ی فوتبال (کارلینگ و همکاران[2] 2005). کتاب‌های ویرایش شده توسّط هیوقز و فرانکز منابع فرعی عالی هستند که توسعه‌ی سامانه، عناوین تحقیقی و حوزه‌ی زیربنایی بازخورد و ارتباطات در زمینه‌های مربّی‌گری را پوشش می‌دهند. کتاب کارلینگ و همکارانش مورد علاقه تماشاگران حرفه‌ای می‌باشد زیرا، استفاده از سامانه‌های به روز در تحلیل حرفه‌ای فوتبال را در بر می‌گیرد. دلیل‌های بسیاری برای مولّف جهت نوشتن کتاب حاضر وجود دارد. مهم‌ترین آن‌ها عبارت است از:

1- با توجّه به روند رو به افزایش دانشجویان دوره‌ی کارشناسی و تحصیلات تکمیلی این رشته، بهره‌گیری از سه عدد کتاب در این زمینه بسیار کم است. کارهای دانشگاهی در تحلیل عملکرد رویکردی انزواطلبانه و محدود دارند، ولی کار دانشگاهی در این رشته به ویژه با رشد سریع در تحلیل حرفه‌ای عملکرد طی پنج ساله گذشته مستمر بوده است.

2- مولّف 10 سال گذشته را در دانشگاه اولستر و انستیتو کاردیف دانشگاه ولز برای یافتن وسایل مشابه جهت تحلیل عملکرد در پروژه‌های دانشجویان صرف کرده، چرا که نمی‌توانست آن وسیله‌ها را در متون علمی پیدا کند.

هم چنین عدم وجود یک کتاب علمی برای دانشجویان که بتوانند طی یک پروژه‌ی تحقیقی در تحلیل عملکرد از آن استفاده کنند، مولّف را به نوشتن این کتاب واداشت. این کتاب همه‌ی مراحل تحلیل عملکرد پروژه‌ی تحقیقی را از انتخاب یک موضوع مورد علاقه‌ی تحقیقی تا ارایه‌ی پایان‌نامه‌ی کامل در بر می‌گیرد.

3- دلیل سوم نوشتن این کتاب در این زمان آن است که تغییرات اساسی در حوزه‌ی تحلیل عملکرد توسّط مولّف پیشنهاد شده است. این تغییرات به هستی‌شناسی و معرفت‌شناسی فرض‌های روش‌های تحقیق مورد استفاده در تحلیل عملکرد مربوط می‌شود. دیدگاه سنتی تحلیل عملکرد شامل روش‌های عینی می‌شود، که بر مبنای فرض‌های الگوی هنجار استوار می‌باشد. جایی که انسان به عنوان بخشی از سامانه‌ی تحلیل مشاهده‌ای عمل می‌کند، معمولا انسان جزو طبقه‌بندی ذهنی رفتار مشاهده شده به شمار می‌رود. در گذشته بسیاری از دانشجویان یک وظیفه‌ی غیر ممکن برای تولید تعاریف دقیق و روشن عملیاتی مسابقات و رفتارها بر عهده داشتند. بنابراین، مولّف در حال پیشنهاد این موضوع می‌باشد که آن فرآیندهای ذهنی در روش‌شناسی تحلیل عملکرد قابل تشخیص هستند. تحلیل عملکرد در گذشته شامل تحلیل‌های نمادی و بیومکانیکی بودند. دیدگاه مولّف این است، که هر تحقیقی دربرگیرنده‌ی تحلیل عملکردهای واقعی ورزشی تحت سیطره‌ی تحلیل عملکرد ورزشی قابل بررسی می‌باشد. این تحلیل‌ها شامل تحلیل کیفی عملکردهای ورزشی و استفاده از ضربان قلب و دیگر داده‌های فیزیولوژی ثبت شده طی عملکردهای ورزشی واقعی می‌باشد. بنابراین، هر دو روش کمّی و کیفی می‌تواند در تحلیل عملکرد به کار برده شود و به ترتیب مبنای فرض‌های الگوهای هنجاری و تفسیری ‌باشند.
در سال‌های اخیر مولّف کارهای تحقیقی زیربنایی درباره‌ی پیش‌بینی عملکرد که شامل مدل‌هایی از داده‌های گذشته برای پیش‌بینی نتیجه مسابقات آینده انجام داده است. مولّف هنگامی که با یک تیم نت بال کار می‌کرد، تا نشان دهد که احتمالاً تیم در یک مسابقه‌ی مهم بازنده می‌شود، این تکنیک‌ها را به کار برد. به هر حال مقصود کلّی تحلیل عملکرد، ‌شناسایی حوزه‌های مورد نیاز به توجّه و حمایت از تصمیماتی است، که در خصوص آمادگی برای مسابقه گرفته می‌شود و نتیجه‌ی آن موفّقیّت بیش‌تر خواهد بود. بنابراین، تیم‌ها تحت فرایندهای مستمر تغییر می‌باشند و عملکردهای گذشته نتیجه مسابقات آینده را دیکته نمی‌کند.

نقش تحلیل‌گر عملکرد، کار با مربّیان و ورزشکاران برای کمک به بهبود عملکرد از طریق چرخه‌ی مشاهده، تحلیل، انعکاس، برنامه‌ریزی و عمل می‌باشد. فرض‌های نظری مهم و اقدام پژوهی به این فرآیندها هنگامی می‌باشد که چالش‌های موجود به نحوی است، که تیم انتظار دارد مسابقه‌ی بعدی را ببازد. هنوز درباره‌ی ارزش تحلیل عملکرد شک و تردید وجود دارد. بنابراین، مطالعات مداخله‌ای دیگری درباره‌ی اثر بخشی بازخورد انگیزشی و آموزشی نیاز می‌باشد. این مطالعات باید با توجّه به درک فرض‌های زیربنایی روش‌های اقدام پژوهشی انجام شود.

واژه‌های کتاب بیانگر نویسنده به عنوان استاد دانشگاه در سیستم آموزش عالی انگلیس است. سطوح 2، 3 و 4 به ترتیب اشاره به سال دوم برنامه‌ی کاردانی، سال آخر برنامه‌ی کارشناسی و سطح کارشناسی ارشد دارد. توصیف فرایندهای تحقیق تجربه شده توسّط دانشجویان نیز در فرآیندهای استفاده شده، به وسیله‌ی مولّف اثر گذاشته است. پیشنهادهای تحقیقی استفاده شده در روش‌های تحقیق سطح 2 به طور عمده برای ارزیابی نتایج یادگیری جهت روش‌های تحقیق مورد ملاک قرار می‌گیرد. امّا برای آن‌ها کمک به دانشجویان برای شروع پروژه‌های تحقیقی سطح 3 نیز استفاده می‌شود. این موضوع به تخصّص استادان راهنما و ملاحظات اخلاقی پیشنهادهای تحقیقی قبل از شروع سال آخر دانشجو کمک می‌کند. خیلی از دانشگاه‌ها رویکرد مشابهی را اتخاذ کرده‌اند، اگرچه برخی ممکن است، پیشنهادهای پایان‌نامه‌ها را از آموزش روش‌های تحقیق جدا کرده باشند. عبارت‌های «مطالعات ورزشی»، «علوم ورزشی» و «علوم ورزشی و فعّالیّت بدنی» اغلب به جای یک دیگر در حوزه‌ی وسیع تحلیل عملکرد استفاده می‌شود. متن کتاب اغلب به مطالعات اشاره دارد، ولی گاهی اوقات به محقّقین هم اشاره دارد، اشاره به پژوهشگران به ویژه هنگامی است که موضوعات پیشرفته‌تر مانند به کارگیری سرمایه‌گذاری خارجی مطرح می‌شود.

نویسنده بیش‌تر از پایان‌نامه‌ی خود جهت مثال‌های بخش‌های مختلف فرآیند تحقیق استفاده کرده است. چرا که این پروژه‌ی تحقیق خاص، پروژه‌ای بود که دانشجویان علوم ورزشی آن را با دقت انجام دادند. پروژه اغلب اشاره به مقاله‌ای دارد که در نشریه‌ی علوم ورزشی (ادونوگ و اینگرام 2001) چاپ شد. اشاره به این مقاله‌ی مشترک ممکن است، برای خواننده عجیب به نظر برسد. در این مقاله همکار و استاد راهنمای پایان‌نامه‌ی من بیلی اینگرام بود. او نقش مهمی برای من ایفا کرد و سخاوتمندانه ابزاری را معرفی کرد که من با سپاس دریافت کردم. امیدوارم این تجربه‌ی شخصی انجام یک پروژه‌ی تحقیقی به عنوان بخشی از برنامه‌ی کارشناسی ارشد دانشگاه، خواننده را متقاعد کند که این کتاب به وسیله نویسنده‌ای نوشته شده که پروژه تحقیقی را نه تنها به عنوان یک استاد راهنما بلکه به عنوان یک دانشجو نیز انجام داده است.
فروشگاه اینترنتی 30بوک

نظرات کاربران (0)

نظر شما در مورد این کتاب

امتیاز شما به این کالا:

نظرات دیگر کاربران

بریده ای از کتاب (0)

بریده ای از این کتاب

بریده های دیگر کاربران

عیدی