

فیزیولوژی ورزش (راهنمای مربیان)
انتشارات حتمي منتشر کرد :
علم ورزش، دانش جديدي است و چند سالي بيش نيست که در موسسات علمي کشور ما تدريس و درباره آن تحقيق مي شود. درباره چگونگي پيدايش اين رشته جديد، گفتني زياد است؛ آن قدر که در اين مجمل نمي گنجد. اما شايان ذکر است که علم ورزش مانند علوم ديگر مبتني بر اصولي مي باشد که راهگشاي دست اندرکاران و مجريان اين حرفه است؛ اصولي که از واقعيت هاي علمي نشأت مي گيرد و کليد گشايش بسياري از نادانسته ها و پاسخ پرسش هاي گوناگون در حيطه حرکتي است.
کتاب فیزیولوژی ورزش راهنمای مربیان ، يکي از آثاري است که در زمينه آموزش و تبيين يکي از شاخه هاي اين دانش نو، به نام فيزيولوژي ورزش تحرير شده است. نويسنده آن، دکتر “برايان شارکي” نيز نامي آشنا در علم ورزش است و با زباني ساده مي کوشد تا با پيوند دادن فيزيولوژي ورزش با تمرين، به مربيان رشته هاي مختلف ورزشي ديدگاه جديدي را عرضه کند.
در کتاب فیزیولوژی ورزش راهنمای مربیان سعي شده است امانت در ترجمه و اصول درست نويسي فارسي رعايت گردد. مترجم در سراسر کتاب با ملاحظه نظر مؤلف ساده نويسي را سرلوحه کار خود قرار داده و تلاش نموده است تا براي واژگان جديد و متعدد کتاب، برگردان مناسبي انتخاب نمايد. اما با اين حال، در برخي موارد با مفاهيم و واژه هاي جديدي روبه رو بوده که با وجود انتخاب معادل هايي براي آنها، اصلاح و انتخاب مجددشان را به صاحبان ذوق و انديشه واگذار کرده است، زيرا نيک ميداند که همه چيز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر نزاده اند.
کتاب شامل پنج بخش است. هر بخش، براساس اطلاعات ارائه شده پيشين تنظيم شده و نگارش کليه بخش ها به نحوي است که شما را به سوي روند بهبود برنامه تمريني ورزشکاران خود رهنمون سازد. اجازه دهيد به طور مجمل، هريک از بخش هاي پنجگانه را توضيح دهم.
با مطالعه فصل اول کتابي که در دست داريد، به اهميت آگاهي از دانش فيزيولوژي ورزش در جهت ارتقا کارآيي خود پي مي بريد و در اين کتاب، خصايص جسماني ورزشکاران- که با آمادگي آنها براي فعاليت در رشته ورزشي مورد دلخواه آنها مربوط است-در دو گروه مجزاي “آمادگي عضلاني” و “بهبود انرژي” تقسيم شده است. بسياري از مربيان اين تقسيم بندي را در تنظيم برنامه هاي تمريني ورزشکاران خود، مؤثر مي دانند و ترکيب مناسبي از هر دو عامل “آمادگي عضلاني” و “بهبود انرژي” را به کار مي گيرند.
براي تنظيم تمرينات، آشنايي با اصول حاکم بر علم تمرين و اعمال آنها در برنامه تمريني بسيار ضروري است. در اين فصل، سعي ما بر آن است که شما را با نکات کليدي و برجسته اين اصول آشنا کنيم.
اگر قبلا مربيگري کرده باشيد، به طور حتم مي دانيد که ورزشکاران به روش هاي تمريني مشابه، واکنش هاي متفاوتي نشان مي دهند. لذا براي ورزشکاري که به خوبي سايرين عمل نمي کند، بايد برنامه هاي مناسبي ترتيب داد.
در فصل دوم، مروري داريم بر دلايل عمدهاي که تفاوت هاي فردي ورزشکاران شما را در واکنش به تمرين توجيه مي کند .
فروشگاه اینترنتی 30بوک
شاید بپسندید














از این نویسنده














از این مترجم













