خویشتن داری

(0)
نویسنده:

1,940,000ریال

1,746,000 ریال

دفعات مشاهده کتاب
706

علاقه مندان به این کتاب
8

می‌خواهند کتاب را بخوانند
1

کسانی که پیشنهاد می کنند
1

کسانی که پیشنهاد نمی کنند
0

نظر خود را برای ما ثبت کنید

توضیحات کتاب خویشتن داری

انتشارات آریاناقلم منتشر کرد:
هر هدفی بدون خویشتن‌داری لازم برای محقق‌شدنش، رؤیا و خیالی بیش نیست.
مهم نیست که چه می‌خواهید بکنید، شاید بخواهید که مدیر عامل شوید یا اینکه فقط برای ترک عادتی ثابت‌قدم‌تر باشید؛ خویشتن‌داری از مهم‌ترین مهارت‌های زندگی است، چرا که در واقع مهارت انجام دادن و عمل کردن است. با خویشتن‏‌داری و نیروی اراده می‌توان کارهای دشوار و دوست‏نداشتنی را به‌خاطر اینکه در درازمدت برای شما مفیدند انجام داد؛ در طول این مسیر، انضباط مهارتی ضروری برای هر کاری است که باید انجام دهید تا به اهدافتان برسید و آنها را محقق کنید.
زندگی بدون انضباط زندگی سرشار از پشیمانی است، زیرا در آن، کار ارزشمندی به ثمر نمی‏رسد. پیتر هالینز در این کتاب هدفش این است که خویشتن‏داری و نیروی اراده را به شکل عادتی برای شما دربیاورد و کمکتان کند تا به هدف‏‌هایتان برسید.
مطالعۀ این کتاب به شما کمک می‌کند تا:
خودتان را از بهانه‌ها، حواس‌پرتی‌ها،‌ وسوسه‌ها و تنبلی برهانید.
عادت‌های سازنده‌ای در خودتان بسازید تا تمرکزتان را بیشتر کنید، اراده‌تان را قوی کنید و هرگز از سر کسالت و سرخوردگی تسلیم نشوید.
رضایت ناشی از لذت‌های فوری را کنار بگذارید و انگیزه‌ای مداوم برای خودتان خلق کنید.
فروشگاه اینترنتی 30بوک

نقد و بررسی تخصصی نقد و بررسی تخصصی

معرفی کتاب خویشتن‌داری اثر پیتر هالینز

امتیاز در گودریدز: ☆ ☆ ☆ ☆ ☆

خویشتن‌داری از سایت گودریدز امتیاز ۴.۱ از ۵ را دریافت کرده است.

امتیاز در آمازون: ☆ ☆ ☆ ☆ ☆

خویشتن‌داری از سایت آمازون امتیاز ۴.۵ از ۵ را دریافت کرده است.

معرفی کتاب خویشتن‌داری:

خویشتن‌داری کتابی غیرداستانی اثر پیتر هالینز روان‌شناس آمریکایی است که اولین‌بار در سال ۲۰۱۸ منتشر شد. پیتر هالینز که سال‌ها در مورد ارادهٔ انسانی مطالعه کرده است در این کتاب اساس بیولوژیکی خود انضباطی و خویشتن‌داری را آشکار کرده است و علم خود انضباطی و رویکرد علم‌محور خود به نظم را توضیح می‌دهد. او به شما نشان می‌دهد چطور می‌توانید به جای انگیزه، نظم و انضباط را در خودتان تقویت کنید و بدین ترتیب راحت‌تر به اهداف خود برسید. با کمک این کتاب یاد می‌گیرید که چطور با استفاده از نیروی اراده و انضباط شخصی در دستیابی به اهداف خود موفق‌تر عمل کنید.

چرا باید کتاب خویشتن‌داری را بخوانیم؟

با خواندن کتاب خویشتن‌داری یاد می‌گیرید که چگونه یک برنامهٔ مناسب برای خودتان تنظیم کنید، سرسخت باشید و هرگز تسلیم نشوید. مهم نیست که چه کاری می‌خواهید انجام دهید، می‌خواهید یک مدیرعامل موفق شوید یا فقط بتوانید در زندگی شخصی خود به موفقیت برسید، نظم و انضباط شخصی یکی از مهم‌ترین مهارت‌های زندگی است که با کمک این کتاب آن را به‌طور کاملاً عملی یاد خواهید گرفت.

جملات درخشانی از کتاب خویشتن‌داری:

«وقتی بچه بودم، به‌‌خاطر وزنم اذیتم می‌کردند. شاید داستان آشنایی باشد، اما داستان من کمی فرق می‌کند. من را مدام اذیت می‌کردند، چون لاغرمردنی بودم. اگر طوفان شدیدی می‌شد، پایم را که از روی زمین برمی‌داشتم به معنای واقعی باد مرا می‌برد. نی‌قلیان، پرِ کاه، لاغرمردنی، استخوانی و پوست‌واستخوان. اینها فقط برخی از لقب‌هایی بود که نثارم می‌شد و خوشبختانه هیچ‌کدامشان بیشار از چند روز دوام نمی‌آوردند. فکر می‌کردم وقتی به دانشگاه بروم این سربه‌سر گذاشتن‌ها تمام می‌شود چون دیگر بچه نیستیم، بلکه واقعاً بزرگسالانی هستیم که زندگی خودمان را می‌کنیم و دنبال کار خودمانیم. خب البته، این حرف تا حدی دل‌خوش‌کنک است، اما دربارهٔ این داستان باید بگویم که سربه‌سر گذاشتن‌ها فقط بیشتر شد. من شخصیت پسران ۱۸ـ ۲۲ ساله را زیادی دست‌کم گرفته بودم. بنابراین، اولین سال دانشگاه را هم با شنیدن همان لقب‌های دوران نوجوانی گذراندم، لقب‌هایی که در این مدت واقعاً تغییر چندانی نکرده بودند. وقتی سال دوم دانشگاه به خوابگاه رفتم، آن‌قدر خوش‌اقبال بودم که اتفاقی با پسری هم‌اتاق شدم که قبلاً فوتبال بازی می‌کردم. هم‌اتاقم، مایک، آن‌قدر به تلاشش ادامه داد تا مربی خصوصی کاملاً موفقی شد. ربطش به داستان من این است که فکر می‌کنم من اولین موش آزمایشگاهی او بودم. به او گفتم می‌خواهم وزن اضافه کنم تا دیگر اذیتم نکنند و هدف او در آن سال شد برآوردن آرزوی من.»

«هرگاه بخواهید خود را وادارید که بهتر شوید یا به هدفی برسید، می‌توانید به کارشناسان واقعی هر حوزه‌ای مراجعه کنید. در حوزهٔ خویشتن‌داری، واحد برگزیدگان نیروی دریایی آمریکا، یعنی تکاوران، واقعاً بهترین‌اند. افرادی که به مقام تکاوری می‌رسند برای مهارت، نظم، ثبات‌قدم و توانایی‌شان مشهورند. برای تکاور شدن باید آموزش‌های گسترده‌ای دید و بیشتر سربازانی که برنامهٔ آموزشی را شروع می‌کنند نمی‌توانند تا آخر آن بروند. کسانی که به پایان این دوره می‌رسند مظهر واقعی جنگجو بودن هستند و عبارت «قدرت ذهن» را مجسم می‌سازند. این مردان و زنان تحمل روانی و استقامت جسمانی دارند تا رسالتی را که برعهده‌شان است تحقق بخشند و دشواری‌های بسیار زیادی را تحمل و در برابر آنها مقاومت کنند. زندگی خود آنها به این امر وابسته است. به حداکثر رساندن نیروی بالقوهٔ انسان به شیوه‌ای که تکاوران نیروی دریایی خودشان را تحت فشار می‌گذارند به وضع قانون مشهوری انجامید که به قانون ۴۰ درصد شهرت یافته است. قانون ۴۰ درصد ساده و سرراست است و می‌گوید وقتی ذهن فرد اعلام می‌کند که از نظر جسمانی یا عاطفی به آخر رسیده درواقع فقط از ۴۰ درصد کل توانایی‌اش کار کشیده است. به‌عبارت دیگر، اگر افراد فقط توانایی خود را باور می‌کردند، همچنان ۶۰ درصد دیگر می‌توانستند طاقت بیاورند.»

«از رایج‌ترین دام‌ها در انضباط این است که فکر کنید تغییر دادن الگوهای رفتاری‌مان کار ساده‌ای است. این تصور را سندرم امید واهی می‌نامند. با چنین تصوری، معمولاً از خودمان انتظارات غیرواقع‌بینانهٔ زیادی داریم که فقط شکستمان را تضمین می‌کنند. ما اغلب دشواری ترک عادت‌های بد را دست‌کم می‌گیریم و خودمان را مجسم می‌کنیم که از میان سختی‌ها طوری عبور می‌کنیم که گویا اینجا دنیایی ایدئال به دور از هر وسوسه‌ای است. وقتی بیش از اندازه به خودمان امید واهی می‌دهیم، معمولاً در کارمان کوتاهی می‌کنیم و اغلب تغییر دادن رفتارمان سخت‌تر می‌شود. استاد روان‌شناسی، پیتر هِرمَن، دربارهٔ انضباط و توسعهٔ فردی تحقیق می‌کند و به‌طور خلاصه می‌گوید چرا حتی وقتی نیت‌ها و انگیزه‌های قوی داریم شکست خوردن این‌قدر رواج دارد. او می‌گوید خیلی از مردم معمولاً فقط برای تغییراتی چشمگیر و البته ناپایدار دست به تلاش می‌زنند، که همین ناگزیر به شکست می‌انجامد. بیش از اندازه جاه‌طلب بودن اغلب ناشی از این است که دشواری‌های رسیدن به هدف یا ایجاد تغییر را دست‌کم می‌گیریم. شاید دربارهٔ عمیق‌ترین آرزوهایتان و راه رسیدن به آنها دیدگاه شفاف زودگذری داشته باشید، اما وقتی پای اضطراب‌ها و سختی‌های زندگی روزمره وسط باشد، آن شفافیت رنگ می بازد و وسوسه‌های آشنا و خطرها جای آن را می‌‌گیرند.»

در کتاب خویشتن‌داری چه می‌خوانیم؟

چند بار تابه‌حال متوجه شده‌اید که نیت تنها کافی نیست و برای رسیدن به اهداف‌تان باید سرسخت باشید؟ چقدر برای حفظ نظم در برنامهٔ روزانهٔ خود تقلا می‌کنید؟ چرا نظم و انضباط بسیار مهم است و چگونه می‌توانید آن را در خودتان پرورش دهید؟ هر چیزی که در زندگی می‌خواهید، خویشتن‌داری و سرسختی، قطعات گمشدهٔ آن هستند. اهداف شما تبدیل به رؤیا خواهند شد اگر تنها بر انگیزه و چند نقشه تکیه کنید. پیتر هالینز روان‌شناس برجسته، در کتاب خویشتن‌داری نگاهی عمیق به آنچه انداخته که به ما امکان می‌دهد در برابر از دست‌دادن انگیزه مقاومت کنیم و به سادگی هر هدف و برنامه‌ای که داریم را اجرا کنیم و روی آن‌ها تمرکز کنیم. هر اصلی که نویسنده در این کتاب به کار بُرده علمی و کاربردی است. با کمک این کتاب خواهید آموخت که چگونه افراد موفق نظم و انضباط خود را در زندگی حفظ می‌کنند و همچنین متوجه می‌شوید که چه چیزی ما را در هشیارانه‌ترین سطح غریزی و روانی نگه می‌دارد. کتاب خویشتن‌داری مانند یک نقشهٔ راه برای روان انسان است و به شما امکان می‌‌دهد تا هر آنچه را که دقیقاً در نظر دارید انجام دهید. زمانی که بفهمید چه چیزی به زندگی شما نظم و انضباط می‌بخشد، آن‌وقت می‌توانید از نگرانی‌های موقت خود فراتر بروید و بر آنچه واقعاً در زندگی مهم است تمرکز کنید. با کمک این کتاب می‌توانید از دست بهانه‌، حواس‌پرتی، تنبلی و وسوسه‌ها رها شوید.

فهرست مطالب کتاب خویشتن‌داری

۱. مبنای خویشتن‌داری از نظر زیست‌شناختی
۲. چه چیزی شما را راه‌ می‌اندازد؟
۳. تاکتیک‌های انضباطی تکاوران نیروی دریایی
۴. شناسایی کاهنده‌های انضباط
۵. «عضلهٔ ناراحت» خود را منقبض کنید
۶. ایجاد محیط مناسبی برای خویشتن‌داری
۷. روابطی که بر نیروی اراده‌مان اثر می‌گذارند
۸. چرا همیشه باید سبزیجاتتان را اول بخورید
۹. عجله کنید! هرگاه وسوسه شدید، بخوانید!
۱۰. طرز تفکر و نگرش یعنی همه‌چیز
۱۱. با ساختن عادت‌ها و روال‌های روزمره به اوج خویشتن‌داری برسید

اگر از خواندن کتاب خویشتن‌داری لذت بردید، از مطالعۀ کتاب‌های زیر نیز لذت خواهید برد:

• کتاب فراتر رفتن اثر اسکات بری کافمن روان‌شناس انسان‌گرا و پژوهشگر برجسته در زمینه خلاقیت و خودشکوفایی است. این کتاب فراخوانی برای کاوش در مفهوم خودشکوفایی با نگاهی نو و علمی به نظریهٔ سلسله مراتب نیازهای آبراهام مزلو است. کافمن این کتاب را کمک پژوهش‌های معاصر در حوزه‌های مختلف روان‌شناسی، از جمله روان‌شناسی مثبت‌نگر و تکامی نوشته است. 

• کتاب قدرت خویشتن‌داری اثر رایان هالیدی نویسنده، بازاریاب و کارآفرین آمریکایی است. او این کتاب را با کمک اصولِ اخلاقی رواقی در رابطه با خودکنترل‌گری و اعتدال در زندگی نوشته است و با مرور زندگی بزرگان تاریخ به شما معنای واقعی خویشتن‌داری را نشان می‌دهد و همچنین توضیح می‌دهد که چطور می‌توانید این اصول و فضیلت‌های اخلاقی را در زندگی خود به کار ببرید.

دربارۀ پیتر هالینز‌: محقق و روان‌شناس

خويشتن داري

پیتر هالینز نویسندهٔ پرفروش، محقق روان‌شناسی و دانشجوی رشتهٔ شرایط انسانی است. او مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشدش را در رشتهٔ روان‌شناسی دریافت کرده و با ده‌ها هزار نفر از هر دسته‌ای کار کرده است و هم‌ اکنون در سیاتل زندگی می‌کند. او بیش از ۱۰ سال در رشتهٔ روان‌شناسی کار کرده و اوج عملکرد انسانی را مورد مطالعه قرار داده است. او با ده‌ها نفر کار کرده است تا بفهمد پتانسیل و مسیر موفقیت انسان چگونه عمل می‌کند. او آثارش را براساس تجربیات آکادمیک و پژوهشی خود می‌نویسد.

نمایش کامل نقد و بررسی تخصصی

نظرات کاربران (0)

نظر شما در مورد این کتاب

امتیاز شما به این کالا:

نظرات دیگر کاربران

بریده ای از کتاب (0)

بریده ای از این کتاب

بریده های دیگر کاربران

عیدی