جهان فکری بودایی

(0)

موجود نیست

دفعات مشاهده کتاب
81

علاقه مندان به این کتاب
2

می‌خواهند کتاب را بخوانند
2

کسانی که پیشنهاد می کنند
1

کسانی که پیشنهاد نمی کنند
0

نظر خود را برای ما ثبت کنید

توضیحات کتاب جهان فکری بودایی

انتشارات کتاب پارسه منتشر کرد:
کتابی درباب تفکر بودایی و سیر تحول آن از آغاز تا دوران معاصر. کتاب جهان فکری بودایی: درآمدی کامل بر سنت هندی، با عنوان اصلی Buddhist Thought: A Complete Introduction to the Indian Tradition، کتابی‌ست در معرفی و شرح اندیشۀ بودایی و اصول و مبانی این اندیشه از دوران بودا تا عصر حاضر.
در کتاب جهان فکری بودایی هرآنچه بخواهید از چندوچون تفکر بودایی هندی بدانید به شما عرضه شده است.
متن اصلی کتاب جهان فکری بودایی اولین بار در سال 2000 منتشر شده و بعداً در سال 2012 ویرایش جدید و به‌روزتری از آن درآمده است. اساس ترجمۀ فارسی کتاب همین ویرایش دوم است.

دربارۀ کتاب جهان فکری بودایی
پل ویلیامز، آنتونی ترایب و الکساندر وین در کتاب جهان فکری بودایی بر آنند که درکی غنی‌تر از مفاهیم اصلی و محوری اندیشۀ کلاسیک بودایی هند از دوران خود بودا تا آخرین دیدگاه‌ها و مناقشات علمی در این حوزه ارائه دهند.
کتاب جهان فکری بودایی مفاهیم مهم و کلیدی تفکر بودایی هند را به زبانی ساده و سرراست توضیح می‌دهد و بنابراین علاوه بر اینکه دانشجویان پیگیر فلسفه و آیین بودایی را به‌کار می‌آید، مفاهیم پیچیدۀ این تفکر را برای مخاطبان غیرمتخصص اما علاقه‌مند به این حوزه نیز قابل درک می‌کند.
یکی از ویژگی‌های کتاب جهان فکری بودایی این است که در این کتاب ضمن شرح مفاهیم کلیدی اندیشۀ بودایی، به زمینه و زمانۀ شکل‌گیری و تکوین این اندیشه نیز پرداخته شده است.
نویسندگان کتاب جهان فکری بودایی در این کتاب آموزه‌های فلسفی و دینی تفکر بودایی هند را شرح می‌دهند و باب آشنایی عمیق‌تر با جریان اصلی آیین بودایی هندی و دیدگاه‌های برآمده از آن را می‌گشایند و همچنین به شرح آیین بودایی تَنتره‌ای می‌پردازند.
کتاب جهان فکری بودایی از مقدمه‌ای به‌قلم پل ویلیامز و هفت فصل تشکیل شده است.
فصل‌های هفت‌گانۀ کتاب جهان فکری بودایی عبارتند از: «جایگاه آموزه‌ای بودا با توجه به زمینه و زمانه»، «جریان اصلی آیین بودایی»، «سرشت و خاستگاه آیین بودایی مهایانَه»، «مکاتبی در تفکر بودایی جریان اصلی»، «فلسفۀ مهایانه»، «بودا در آیین بودایی مهایانه» و «مَنترَه‌نَیَه/ وَجرَه‌یانَه».
کتاب جهان فکری بودایی: درآمدی کامل بر سنت هندی با ترجمه و مقدمۀ جعفر فلاحی در بنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه منتشر شده است.

بخشی از کتاب جهان فکری بودایی
«آیین بودایی، نخست و بیش از هر چیز، با ذهن یا اگر بخواهیم دقیق‌تر سخن بگوییم، با تغییرِ ذهنی سروکار دارد، چون تجربه‌ای نداریم که از حیثی متکی بر ذهن نباشد. تقریباً همواره تصور بر این است که این تغییرِ ذهنی وابسته به خودِ فرد است و سرانجام توسط خود او محقق می‌شود، چون بدونِ قدری درگیری یا مشارکتِ فعالِ فرد، امکان تغییر در ذهن او وجود ندارد. بنابراین آیین بودایی راهی بس فردی به‌سوی رهایی است. فرد در بند ذهنِ خودش است، و با کار بر ذهن خود است که به رهایی می‌رسد و به عالی‌ترین مقصودِ معنویِ ممکن دست می‌یابد. دگرگونی از حالاتی ذهنی که بودایی‌ها منفی می‌دانند به حالاتی که مثبت می‌دانند رخ می‌دهد. این دگرگونی درواقع از آز، نفرت و توهم و همۀ عواقب و مستلزماتِ آن‌ها، به متضادهای این وضعیت‌های منفیِ سه‌گانه – ترک تعلق، محبت، و بینش یا فرزانگی و همۀ عواقب و مستلزماتِ آن‌ها - است. چنین دگرگونی‌ای رهایی‌بخش است.»

دربارۀ نویسندگان کتاب جهان فکری بودایی
پل ویلیامز (Paul Williams)، متولد 1950، پژوهشگر و استاد بازنشستۀ دانشگاه است. او تدریس فلسفۀ هند و تبت در دانشگاه بریستول انگلستان را در کارنامۀ کاری خود دارد و مدیر مرکز مطالعات بودایی این دانشگاه بوده است.
پل ویلیامز همچنین زمانی رئیس انجمن مطالعات بودایی بریتانیا بوده است. از آثار او می‌توان به کتاب‌ «روش غیرمنتظره» و «بودیسم مهایانه: مبانی اعتقادی» اشاره کرد.

آنتونی ترایب (Anthony Tribe) پژوهشگر مستقل متخصص در آیین بودایی تنتره‌ای هندی است.

الکساندر وین دستیار مدیریت برنامۀ دَمَّه‌چای تی‌پیتکَه در وَت پرَه دَمَّه کایۀ تایلند است.

کتاب جهان فکری بودایی برای چه مخاطبانی مناسب است؟
خواندن کتاب جهان فکری بودایی را به همۀ علاقه‌مندان مطالعه و پژوهش در حوزۀ دین و فلسفه، خصوصاً دین و فلسفۀ بودایی ، پیشنهاد می‌کنیم.
فروشگاه اینترنتی 30بوک

نظرات کاربران (0)

نظر شما در مورد این کتاب

امتیاز شما به این کالا:

نظرات دیگر کاربران

بریده ای از کتاب (0)

بریده ای از این کتاب

بریده های دیگر کاربران

عیدی