نظر خود را برای ما ثبت کنید
انتشارات نی منتشر کرد:
این زندگی نامه ی خودنوشت اوست. بسیار کامل، پیچیده و دقیق. اینجاست که او می کوشد با خودش روراست باشد. در برابر صورت سازی از خود مقاومت می کند. سیلویا پلاتی که در این جا می بینیم نزدیک ترین فرد به چهره ی واقعی او در زندگی روزمره اش است.
«تد هیوز»
آنچه در درست دارید همچون زندگی نامه های معمولی فقط شرح زندگی نویسنده نیست. بلکه سرچشمه و منشأ غالب آثار اوست. برای نویسنده ای که کارش تا این حد بر جزئیات و ظرایف زندگی نامه اش متمرکز است، روابط اهمیتی ویژه دارد. دفتر حاضر چیزی ارائه می دهد که از هر زندگی نامه ی خودنوشت مهم تر است.از میان این صفحات و عبارات دلنشین صدایی به گوش می رسد که مانند اشعار سیلویا پلات صادق و بی نظیر است.
«فرانسیس مک کالو، ویراستار کتاب»
نمی خواهی فقط یک بار آن هم به شکلی زندگی کنی که در یک جمله ی کلی بتوانند بگویند: «او یه دختر ... بود» و نهایتاً در 25 کلمه یا کم تر و بیش تر تو را شرح بدهند. می خواهی هر قدر می توانی زندگی کنی... تو ثروتمندی... چون هجده ساله ای، هنوز حساسی، هنوز به خودت ایمان نداری، کمی گستاخ حرف می زنی و اندکی معقول تا خطاهایت را بپوشانی. پس نمی توان تو را به احساساتی بودن، سانتی مانتال بازی یا رفتارها و تدابیر زنانه متهم کرد.
«سیلویا پلات، برگرفته از متن کتاب»
سیلویا پلات (Sylvia Plath) بیست وهفتم اکتبر 1932 در شهر بوستون ماساچوست به دنیا آمد. در دانشگاه کمبریج تحصیل کرد و در همان دوران با تد هیوز شاعر سرشناس انگلیسی آشنا شد و ازدواج کرد. پلات که سال ها به افسردگی شدیدی دچار بود بارها اقدام به خودکشی کرد. او سرانجام در سحرگاه ?? فوریه ???? مقاومتش درهم شکست. او پس از گذاشتن نان و شیر برای فرزندانش در کنار تخت آنها و پوشاندن منافذ در و پنجره و با باز کردن شیر گاز به زندگی خود پایان داد.
پلات را پس از ویرجینیا ولف، تأثیرگذارترین زن در دنیای ادبیات می دانند. او برخلاف بسیاری از مشاهیر دنیای هنر و ادبیات که در اوج شهرت و محبوبیت دست به خودکشی زدند، پس از مرگ خودخواسته اش بود که به افسانه ای بر سر زبان ها مبدل شد. سیلویا پلات که بیشتر شهرتش را وام دار اشعارش است، ژانری را در ادبیات انگلیسی بنا نهاد که شعر اعتراف گونه نامیده می شود. اشعار او در عین تغزلی و سمبلیک بودن، سبکی ویژه از ریتم و هجاهای خاص را دربرمی گیرد.
سیلویا پلات از یازده سالگی تا هنگام مرگش به نوشتن یادداشت های روزانه اش ادامه داد. مجموعه ای از گزیده یادداشت های او که یادداشت های سال های 1950 تا 1962 را دربر می گیرد با مقدمه ای از تد هیوز و ویراستاری فرانسیس مک کالو در سال 1982 به چاپ رسید. نشر نی این مجموعه را با نام «خاطرات سیلویا پلات» با ترجمه ی مهسا ملک مرزبان منتشر کرده است.
مهسا ملک مرزبان متولد سال 1353 و فارغ التحصیل رشته ی مترجمی زبان انگلیسی از دانشگاه آزاد است. از سال 1374 ترجمه را با همکاری با مطبوعات از جمله فیلم ویدئو، هفته نامه ی مهر، روزنامه ی زن و غیره شروع کرد و در 1376 اولین کتابش به نام فانی و الکساندر نوشته ی اینگمار برگمن در مجموعه ی صد سال سینما، صد فیلمنامه ی نشر نی منتشر شد.
فروشگاه اینترنتی 30بوک
تلفن تماس: 67379000-021
ایمیل: info@30book.com
اواسط سال 1393 بود که چند تا جوان، صمیمی، پرانرژی و لبریز از ایده، بهعنوان یک دارودستهی تبعیدیِ کرمِکتاب دور هم جمع شدیم تا به رویای معرفی و فرستادن کتاب به دوردستترین کتابخوارهای ایران برسیم. ما نه عینک گرد میزنیم، نه سبیل بلند داریم (به جز یک مورد) و نه زیاد اهل کافه رفتنیم.
ما تیم بچهمعمولیهای 30بوک هستیم: ذلهکنندهی سرمایهگذارهای دستبهعصا، حامیان تمامعیار احمقانهترین و جسورانهترین ایدهها، و کَنهی حل غیرممکنترین مسئلهها. اگر جوانید (دلتان را میگوییم!)، یک جای خالی هم برای شما توی بوفه کنار گذاشتهایم. به دنیای 30بوک خوش آمدید!
© 1393-1403 | تمامی حقوق این سایت متعلق به فروشگاه اینترنتی کتاب و محصولات فرهنگی 30بوک می باشد.