نظر خود را برای ما ثبت کنید
انتشارات ماهی منتشر کرد:
ظهور هرمنوتیک از دل تفسیر کتاب مقدس و پیدایش هرمنوتیک فلسفی در قرن نوزدهم محور مباحث کتاب حاضر است. نویسنده از پرسشهای بنیادین هرمنوتیک فلسفی در اندیشههای شلایرماخر و دیلتای آغاز میکند و زمینههای شکلگیری چرخش هستیشناختی هرمنوتیک نزد هایدگر و گادامر را شرح میدهد. مناظرهی گادامر و دریدا در پاریس و پیامدهای مهم آن، دستاورهای پل ریکور، تأثیر هرمنوتیک بر فلسفهی انگلیسی – امریکایی از طریق افکار ریچارد رورتی و برداشت پستمدرن جیانی واتیمو از هرمنوتیک از دیگر مباحثی است که در این کتاب به بحث گذاشته میشود. گرچه هرمنوتیک زبان مشترک عصر ماست اما گاه چهرهی متفاوتی از خود نشان میدهد که تصورش هم بعید مینماید. کتاب سعی میکند راهی به این پرسش بیابد که چگونه به مدد هرمنوتیک میتوان هستی را بازیافت و بر نیهیلیسم غالب شد.
ژان گروندن، فیلسوف کانادایی، در 27 اوت 1955 متولد شده است. او بهطور تخصصی به مطالعهی اندیشههای کانت، گادامر و هایدگر میپردازد و پژوهشهایش بر هرمنوتیک، پدیدارشناسی، فلسفهی کلاسیک آلمانی و تاریخ متافیزیک متمرکز است.
محمدرضا ابوالقاسمی در سال 1358 متولد شده است. او دانشآموختهی دورهی دکترا ی علوم هنر (گرایش زیباشناسی) از دانشگاه اکس-مارسی فرانسه است. او علاوه بر ترجمهی آثار حوزههای زیباشناسی، فلسفهی هنر، نقد ادبی و...به تدریس در دانشگاه تهران نیز میپردازد. کتاب درآمدی بر زیباشناسی اسلامی با ترجمهی ابوالقاسمی در سیوسومین دورهی جایزهی کتاب سال کتابِ شایستهی تقدیر شناخته شد.
فروشگاه اینترنتی 30بوک
تلفن تماس: 67379000-021
ایمیل: info@30book.com
اواسط سال 1393 بود که چند تا جوان، صمیمی، پرانرژی و لبریز از ایده، بهعنوان یک دارودستهی تبعیدیِ کرمِکتاب دور هم جمع شدیم تا به رویای معرفی و فرستادن کتاب به دوردستترین کتابخوارهای ایران برسیم. ما نه عینک گرد میزنیم، نه سبیل بلند داریم (به جز یک مورد) و نه زیاد اهل کافه رفتنیم.
ما تیم بچهمعمولیهای 30بوک هستیم: ذلهکنندهی سرمایهگذارهای دستبهعصا، حامیان تمامعیار احمقانهترین و جسورانهترین ایدهها، و کَنهی حل غیرممکنترین مسئلهها. اگر جوانید (دلتان را میگوییم!)، یک جای خالی هم برای شما توی بوفه کنار گذاشتهایم. به دنیای 30بوک خوش آمدید!
© 1393-1403 | تمامی حقوق این سایت متعلق به فروشگاه اینترنتی کتاب و محصولات فرهنگی 30بوک می باشد.
این کتاب منبع مناسبی برای دانشجویان پژوهش هنر و همچنین علاقه مندان به مفهوم هرمنوتیک می باشد در این کتاب به مسائلی همچون ساختار شکنی ، هرمنوتیک و تفسیر از دیدگاه دریدا و تبدیل شدن پدیدار شناسی به هرمنوتیک و.....پرداخته است.