30بوک
کتاب عمومی
روانشناسی
عمومی
چگونه شخصیت سالم‌تر بیابیم

چگونه شخصیت سالم‌تر بیابیم

(21)
نویسنده:

3,250,000ریال

2,925,000 ریال

دفعات مشاهده کتاب
7539

علاقه مندان به این کتاب
15

می‌خواهند کتاب را بخوانند
2

کسانی که پیشنهاد می کنند
10

کسانی که پیشنهاد نمی کنند
0

نظر خود را برای ما ثبت کنید

توضیحات کتاب چگونه شخصیت سالم‌تر بیابیم

انتشارات علم منتشر کرد:
انسان چگونه می‌تواند خودش و دیگران را بشناسد؟
من چگونه انسانی هستم؟ دیگران دارای چه شخصیتی هستند؟
اهمیت انسان شناسی و خودشناسی به خصوص در زمان تصمیم گیری‌های مهم مثل انتخاب رشتهٔ تحصیلی، همسر، شغل و مکان مناسب برای زندگی، دیده می‌شود…
فروشگاه اینترنتی 30بوک

نقد و بررسی تخصصی نقد و بررسی تخصصی

معرفی کتاب چگونه شخصیت سالم‌تر بیابیم اثر وین دایر

امتیاز در گودریدز: ☆ ☆ ☆ ☆ ☆

کتاب چگونه شخصیت سالم‌تر بیابیم از سایت گودریدز امتیاز 4.2 از 5 را دریافت کرده است.

امتیاز در آمازون: ☆ ☆ ☆ ☆ ☆

کتاب چگونه شخصیت سالم‌تر بیابیم از سایت آمازون امتیاز 4.6 از 5 را دریافت کرده است.

معرفی کتاب چگونه شخصیت سالم‌تر بیابیم:

کتاب چگونه شخصیت سالم‌تر بیابیم اولین کتاب خودیاریِ وین دایر است و اولین بار در سال 1976 منتشر شد. این کتاب، تبدیل به یکی از پرفروش‌ترین کتاب‌های تمام دوران شد و حدود 35 میلیون نسخه از آن در سراسر دنیا به فروش رفت. این کتاب تا 13 نوامبر سال 1977 به مدت 64 هفته در فهرست پرفروش‌ترین کتاب‌های نیویورک تایمز ماند.

چرا باید کتاب چگونه شخصیت سالم‌تر بیابیم را بخوانیم؟

اگر گرفتار احساس گناه یا نگرانی شده‌اید یا این‌که ناخواسته در الگوهای خودویرانگر افتاده‌اید، مدام خود را سرزنش می‌کنید و این احساس‌ها تمام جنبه‌های مختلف زندگی‌تان را تحت تأثیر قرار داده و مانعی برای رسیدن شما به موفقیت و خوشبختی شده، وقت آن است که با خواندن کتاب چگونه شخصیت سالم‌تر بیابیم، زندگی خود را تغییر دهید.

جملات درخشانی از کتاب چگونه شخصیت سالم‌تر بیابیم:

«معیار و راهنمای شما در تشخیص لزوم و حقانیت آن‌ها میزان رکودی است که به سبب وجود این قبیل احساس‌ها به آن دچار می‌شوید. مراتب مختلف رکود از عدم تحرک کامل تا بی‌تصمیمی و تردیدهای خفیف را شامل می‌شود. آیا خشم در وجود شما مانع حرف زدن، احساس کردن یا انجام کاری می‌شود؟ اگر چنین است شما دچار رکود شده‌اید. آیا خجالتی بودن شما مانع دیدار اشخاصی می‌شود که مایل به آشنایی با آن‌ها هستید؟ اگر این‌طور است شما راکد شده‌اید و از تجربیاتی که با حق می‌بایست متعلق به شما باشد بازمانده‌اید. آیا نفرت و حسادت باعث می‌شود تا زخم معده بگیرید یا فشار خونتان بالا برود؟ آیا مانع می‌شود تا کارتان را به نحو ثمربخش و سازنده‌ای انجام دهید؟ آیا بر اثر یک احساس منفی آنی دچار بی‌خوابی یا ضعف روابط جنسی می‌شوید؟ این نشانه‌ها همگی بر رکود دلالت دارند: یعنی حالتی که خواه خفیف باشد خواه حاد، مانع عملکرد شما به صورت دلخواه می‌شود. اگر احساسات شما به چنین حالتی می‌انجامد دیگر نیازی نیست تا برای رهایی از شر آن‌ها به جستجوی دلایل دیگری بپردازید.»

«مرد میان‌سالی بود که ادعا می‌کرد همسر و فرزندانش را خیلی دوست دارد. برای نشان‌دادن محبت خود هدایای گران‌قیمت برای آن‌ها می‌خرید، آنان را به تعطیلات پرخرج می‌برد، و هر وقت برای انجام کاری به مسافرت می‌رفت دقت داشت نامه‌هایش را با عبارت دوستتان دارم امضا کند. اما هیچ‌وقت نمی‌توانست به همسر یا فرزندانش بگوید که آن‌ها را دوست دارد، و همین مشکل را با پدر و مادرش نیز که شدیداً مورد علاقه‌اش بودند داشت. دلش می‌خواست کلمات محبت‌آمیز بگوید، این کلمات بارها از فکرش می‌گذشت، با وجود این هر وقت می‌خواست بگوید دوستت دارم گلویش می‌گرفت و صدایش بند می‌آمد. گفتن «دوستت دارم» او را با خودش روبرو می‌کرد. اگر می‌گفت ترا دوست دارم یک نفر می‌بایست پاسخ دهد منهم ترا دوست دارم. ابراز محبت از جانب وی می‌بایست با تأیید ارزش خود وی پاسخ داده شود. گفتن این کلمات خطر کردن بزرگی بود زیرا ممکن بود با پاسخ مطلوب روبرو نشود و آن‌گاه تمامی ارزش او مورد شک قرار می‌گرفت.»

«نگاهی به دنیا بیفکنید و ببینید امور زندگی در واقعیت چگونه است. اجمالاً این که شما هرگز نمی‌توانید همه را خشنود سازید. درواقع اگر بتوانید پنجاه درصد مردم را راضی کنید کاملاً موفق هستید. موضوع روشن است. حتماً می‌دانید که لااقل نیمی از مردم با پنجاه درصد از گفته‌های ما موافق نیستند. با توجه به این آمار (نتایج انتخابات را ببینید: چهل و چهار درصد مردم علیه برنده رأی داده‌اند) هر گاه نظری ابراز می‌دارید دست کم پنجاه درصد با عدم تأیید روبرو خواهید بود. با آگاهی به این امر اکنون می‌توانید عدم تأیید را با نگاه تازه‌ای بنگرید، و هر گاه کسی با نظریات شما مخالفت نمود به جای این‌که آزرده‌خاطر بشوید یا فوراً نظر خود را عوض کنید توجه می‌کنید که با یک تن از آن پنجاه درصد مخالف روبرو شده‌اید. آگاهی بر این امر که احساسات، افکار، اظهارات یا اعمال شما ناگزیر با مقداری عدم تأیید روبرو خواهد شد شما را از یأس ناامیدی می‌رهاند. هنگامی که انتظار مخالفت داشته باشید دیگر در برابر آن عذاب نخواهید کشید و رد یک نظریه یا احساس را با نفی و رد خویشتن برابر نخواهید دانست.»

تحلیلی بر کتاب چگونه شخصیت سالم‌تر بیابیم‌:

اهمیت انسان‌شناسی و خودشناسی به خصوص در زمان تصمیم‌گیری‌های مهم مثل انتخاب رشتۀ تحصیلی، همسر، شغل و مکان مناسب برای زندگی به چشم می‌آید. ما هر لحظه در زندگی در حال انتخاب‌کردن هستیم و این انتخاب‌ها نقشی بسیار مهم در زندگی ما خواهند داشت. ما اغلب به این فکر می‌کنیم که برای مشکلات روانی خود چه کار باید بکنیم؛ مشکلاتی مثل ترس، اضطراب، بی‌تصمیمی، تنهایی و ناامیدی؛ در حالی که اصل همۀ این‌ها از اندیشه‌ها و تفکرات ما ناشی می‌شود. غیر از هفت هنر اساسی، شاید اساسی‌ترین و ضروری‌ترین هنر برای هر انسانی، هنر تغییر اندیشه‌های نادرست به اندیشه‌های درست باشید. وین دایر در این کتاب که عنوان اصلی‌اش Your Erroneous Zones یا «نقطه ضعف‌های شخصیت شما» است، می‌خواهد خوانندگان را با نقطه ضعف‌های خودشان آشنا کند و این‌که آیا درست است که ما در مقابل نقاط ضعف‌مان حساس باشیم؟ آیا بجاست که نقطه‌ضعف خود را در ذهن‌مان نقطۀ مثبت و قدرت بپنداریم؟

در کتاب چگونه شخصیت سالم‌تر بیابیم چه می‌خوانیم؟

هر بخش از این کتاب همانند یک جلسۀ مشاوره و راهنمایی نوشته شده است، به این منظور که هر چه بیشتر، امکانات و مقدورات کمک به خویشتن را توضیح دهد. هر یک از پندارهای خطا و نقاط ضعف، یا رفتارهای شخصیت‌شکن، و همچنین سوابق تاریخی آن در فرهنگ جامعه و وجود شما مورد بررسی قرار می‌گیرد. هر بخشی از کتاب با بیان چند تدبیر صریح و ساده برای حذف رفتارهای بیمارگونه که شخصیت را خُرد می‌کنند خاتمه می‌یابد. جلسات مشاوره و راهنمایی روانی نیز عیناً چنین است. به این معنی که هر مشکل و موارد بروز آن، بررسی می‌شود و دلایل رفتارهای شخصیت‌شکن جستجو می‌شود، آن‌گاه تدابیر مشخصی برای از بین بردن موارد مزاحم ارائه می‌گردد.

فهرست مطالب کتاب چگونه شخصیت سالم‌تر بیابیم

• فصل اول: اختیاردار خود باشید
• فصل دوم: نخستین عشق
• فصل سوم: نیازی به تأیید دیگران نیست
• فصل چهارم: رهایی از گذشته
• فصل پنجم: احساس‌های بیهوده‌ی تقصیر و نگرانی
• فصل ششم: کشف ناشناخته‌ها
• فصل هفتم: شکستن سد سنت‌ها و آیین‌ها
• فصل هشتم: دام عدالت
• فصل نهم: اهمال و مسامحه کاری را فوراً قطع کنید
• فصل دهم: اعلام استقلال روانی
• فصل یازدهم: وداع با عصبانیت
• فصل دوازدهم: تصویر شخصی که نقاط ضعف خویش را از بین برده است

اگر از کتاب چگونه شخصیت سالم‌تر بیابیم لذت بردید، از مطالعۀ کتاب‌های زیر نیز لذت خواهید برد:

وین دایر نویسنده و سخنران مشهور بین‌المللی در زمینۀ خودسازی و رشد معنوی بود. او در طول زندگی‌اش بیش از 40 کتاب نوشت و در هزاران برنامۀ رادیویی و تلویزیونی شرکت کرد. آثار و سخنان او زندگی هزاران نفر را تغییر داد و اگر کتاب چگونه شخصیت سالم‌تر بیابیم را دوست داشتید، حتماً دیگر آثار این نویسنده را نیز دوست خواهید داشت.

• زندگی در آرامش اثر وین دایر، نویسنده و سخنران مشهور است. او در این کتاب به شما یاد می‌دهد که چطور تعادل را به زندگی خود بازگردانید و نه اصل برای تغییر جهت فکر به خوانندگان پیشنهاد داده است.

• عید شما مبارک! اثر وین دایر در مورد دوران کودکی و لذت بازگشت و چشیدن خاطرات آن است. او در این کتاب می‌خواهد به شما نشان دهد که چطور می‌توانید با بازگشت به دوران کودکی برای همیشه از درد و رنج خلاص شوید. او می‌خواهد به یاد شما بیاورد که در دوران کودکی در ایام تعطیلات عید چه احساسی داشته‌اید.

• داستان زندگی من (تحلیل زندگی با نگاهی که اکنون دارم) اثر دیگری از وین دایر، نویسنده و سخنران توانا است. کتاب داستان زندگی من، آخرین کتاب این نویسنده است که پیش از مرگش منتشر شد. او در این کتاب به شرح داستان زندگی خود از کودکی تا روزهای آخر عمرش پرداخته و تجربیاتش در مراحل مختلف زندگی را تجزیه و تحلیل کرده است.

• موفقیت شما به باورهایتان ارتباط دارد اثر دیگری از وین دایر است. او معتقد است که نارضایتی در زندگی باعث ایجاد ناهماهنگی و عدم آرامش می‌شود و این احساس باعث می‌شود افراد سردرگم شوند. اما وین دایر در این کتاب راه‌هایی را به شما نشان می‌دهد تا بتوانید اعتماد به نفس خود را تقویت نمایید و به بازسازی روح خود بپردازید.

دربارۀ وین دایر‌: نویسنده و سخنران مشهور

چگونه شخصیت سالم‌تر بیابیم

وین والتر دایر، در سال 1940 در میشیگان به دنیا آمد و در سال 2015 درگذشت. او نویسندۀ آمریکایی کتاب‌های خودیاری و سخنران انگیزشی بود. دایر مدرک دکترایش را در راهنمایی و مشاوره از دانشگاه ایالتی وین در سال 1970 دریافت کرد. او اوایل به عنوان مشاور راهنما در دبیرستان کار می‌کرد و در ادامه موفق شد یک درمانگاه خصوصی را اداره کند. او استاد محبوب آموزش مشاورۀ دانشگاه سنت جان بود و در همین دانشگاه تماسی از طرف یک نمایندۀ ادبی که به او پیشنهاد داد تا ایده‌هایش را در کتابی به چاپ برسانند، زندگی‌اش را تغییر داد. در نتیجۀ این همکاری اولین کتابش یعنی چگونه شخصیت سالم‌تر بیابیم را به چاپ رساند که یکی از پرفروش‌ترین کتاب‌های خودیاری تمام دوران شد. او کارش را به‌عنوان سخنران انگیزشی و نویسنده ادامه داد و 20 کتاب پرفروش دیگر نیز منتشر کرد. آثار اولیۀ دایر تحت تأثیر متفکرانی همچون آبراهام مزلو و آلبرت الیس، بر موضوعات روان‌شناختی مانند انگیزه، خودشکوفایی و ابزار وجود متمرکز بود. در دهۀ 1990 او تمرکز خود را به معنویت تغییر داد. او با الهام گرفتن از سوامی موکتاندا و جنبش اندیشۀ نو مضامینی مانند «قدرت اراده» را با همکاری دیپاک چوپرا ترویج کرد. وینن دایر بارها مهمان برنامۀ اپرا وینفری بوده است.

دیگر آثار وین دایر:

• نقاط ضعف شما
• ندای درون
• فرزانگی
• تغییر
• بخواهید تا به شما داده شود
• داستان زندگی من
• زندگی در آرامش
• موفقیت شما به باورهایتان ارتباط دارد
• اعجاز واقعی

نمایش کامل نقد و بررسی تخصصی

نظرات کاربران (3)

نظر شما در مورد این کتاب

امتیاز شما به این کالا:

نظرات دیگر کاربران

  • تصویر کاربر

    • هنگامه مارالی
    • پاسخ به نظر

    این کتاب رو حتماً‌ بخونید، نه‌تنها باهاش یاد می‌گیرد چطور شخصیت خودتون رو به بهترین نحو تغییر بدید بلکه نحوهٔ مدیریت خودتون رو هم یاد می‌گیرید.

  • تصویر کاربر

    • نگار آذرشب
    • پاسخ به نظر

    کتاب شخصیت‌ سالم‌تر بیابیم از میزان توانایی شما در انتخاب احساسات و عواطف و انتخاب‌هایی صحبت می‌کنه که بر روی شادی و زندگی‌تون نقش داره.

  • تصویر کاربر

    • مهرناز بهروش
    • پاسخ به نظر

    این کتاب طرح مؤثری برای دستیابی به شور و شادی ارائه داده، مسیری رو به شما نشون می‌ده که بسیار روشن، قابل فهم و منطقی هستش و به شخصیت انتخابی خودتون تکیه داره.

بریده ای از کتاب (3)

بریده ای از این کتاب

بریده های دیگر کاربران

  • تصویر کاربر

    • هنگامه مارالی
    • 0

    انسان چگونه می‌تواند خودش و دیگران را بشناسد؟ من چگونه انسانی هستم؟ دیگران چه شخصیتی هستند؟ اهمیت انسان‌شناسی و خودشناسی به خصوص در زمان تصمیم‌گیری‌های مهم مثل انتخاب رشته‌ی تحصیلی، همسر، شغل، مکان مناسب برای زندگی، دیده می‌شود.

  • تصویر کاربر

    • نگار آذرشب
    • 0

    انتخاب آگاهانه و زیستن در لحظه‌ی حال موضوعی است که کم و بیش در تمام صفحات کتاب بر آن تأکید می‌شود. با مطالعهٔ دقیق، به زودی پرسش‌هایی را که کمتر به فکرتان رسیده از خود خواهید پرسید مثلاً این که «چرا تصمیم گرفته‌ام که در این لحظه پریشان و ناراحت باشم؟»

  • تصویر کاربر

    • مهرناز بهروش
    • 0

    همان‌طور که پندارهای و رفتارهای خطای خود را یک به یک بررسی می‌کنید، بدون تردید متوجه خواهید شد که تمامی نتایج رفتارهای عصبی علایم مشابهی در بردارند. خواهید دید که دلایل تکرار رفتارهای عصبی یکسان‌اند. مهم این است که افراد فکر می‌کنند که دست یازیدن به واکنش‌های قراردادی و آموخته‌شده بی‌خطرتر است.

عیدی