همه به او می گفتند فراموش اش کن،باید فراموش اش کنی،ولی هیچکس نمی گفت بعد از فراموش کردنش چه باید بکند؟چه طور به این زندگی لعنتی ادامه دهد؟
نظر خود را برای ما ثبت کنید
انتشارات چشمه منتشر کرد:
جزیرۀ شاتر رمانیست در ژانر دلهره و معمایی دربارۀ جزیرهای که در آن در قالب طرحی بزرگ، پزشکان دست به آزمایشهای مخوف و غیر انسانی بر بیماران خود میزنند. در اصل جزیرۀ شاتر محل نگهداری خطرناکترین بیماران روانی است که وجودشان برای جامعه خطرناک به شمار میآمده و تمام آنها در قرنطینه و در سلولهای مخوف واقع در جزیرۀ شاتر زندانی شدهاند. در ابتدای داستان شخصیت محوری، تدی دنیل، که در ابتدا به عنوان مامور فدرال آمریکا معرفی میشود به همراه دستیار جدیدش چاک برای تحقیقات دربارۀ ناپدید شدن یکی از بیماران خطرناک جزیرۀ شاتر که گفته میشود از کمپ بیمارستان فرار کرده، با کشتی به جزیره وارد میشوند. داستان در قالب معماهای بسیار و در فضایی بیمارگون و پر از ترس و وحشت روایت میشود. تدی باور دارد که بر اساس کدهایی که بیمار فراری از خود به جا گذاشته میتواند او را پیدا کند و بر این اساس جستوجوی خود در جزیره را آغاز میکند و با پیشبرد داستان هر لحظه بر تعداد سوالهای او و همچنین مخاطب افزوده میشود.
در سال 2009 مارتین اسکورسزی تمایل به ساخت اثری سینمایی را بر اساس این داستان اعلام کرد و در نهایت فیلم در سال 2010 اکران شد. دیکاپریو در این فیلم نیز مانند آثار پیشین اسکورسیزی در نقش اصلی –تدی دنیل- حضور پیدا کرد.
داستانی که لهان به روایت آن میپردازد در جستوجوی ورود به درونیات یک ذهن آشفته از لحاظ روانی است. تدی در ابتدای داستان به عنوان یک پلیس و مسئول تحقیقات قضایی یک پرونده معرفی میگردد و در طول داستان خواننده با مواجه شدن با درونیات او، که بارزترین مشخصۀ یک داستان مبتنی بر روانشناسی شخصیت است- به راز نهایی داستان و بیماری دنیل پی میبرد. مونولوگها و فلاشبکهای ذهنی تدی به خوبی در کتاب و در قالب کلمات درآمدهاند و این موضوع بزرگترین چالش کارگردان در تبدیل چنین فضاهایی به تصویر بوده است. در قسمتهایی از فیلم ما شاهد آن هستیم که بسیاری از جزئیات داستانی که کامل کنندۀ شخصیت تدی میباشند به علتهای گوناگون حذف شدهاند. همانطور که گفته شد بسیاری از این لحظات به لحاظ ذهنی بودن قابل تبدیل به مدیوم سینما و تصویر نبوده و همین موضوع باورپذیری شک نهایی داستان، که آشکار شدن شخصیت واقعی تدی برای خود وی و همچنین مخاطب است را کمی کمرنگ میکند، اتفاقی که در رمان به خوبی به آن پرداخته شده.
با تمام این وجود شاتر آیلند جز یکی از وفقترین پروژههای اسکورسیزی در این چند ساله بهشمار آمده و او توانسته از دل داستانی پر کشش و معمایی با شخصیتهای روانپریش و چند بعدی و مبهم نمونهای سینمایی موفقی خلق کند.
فروشگاه اینترنتی 30بوک
همه به او می گفتند فراموش اش کن،باید فراموش اش کنی،ولی هیچکس نمی گفت بعد از فراموش کردنش چه باید بکند؟چه طور به این زندگی لعنتی ادامه دهد؟
تلفن تماس: 67379000-021
ایمیل: info@30book.com
اواسط سال 1393 بود که چند تا جوان، صمیمی، پرانرژی و لبریز از ایده، بهعنوان یک دارودستهی تبعیدیِ کرمِکتاب دور هم جمع شدیم تا به رویای معرفی و فرستادن کتاب به دوردستترین کتابخوارهای ایران برسیم. ما نه عینک گرد میزنیم، نه سبیل بلند داریم (به جز یک مورد) و نه زیاد اهل کافه رفتنیم.
ما تیم بچهمعمولیهای 30بوک هستیم: ذلهکنندهی سرمایهگذارهای دستبهعصا، حامیان تمامعیار احمقانهترین و جسورانهترین ایدهها، و کَنهی حل غیرممکنترین مسئلهها. اگر جوانید (دلتان را میگوییم!)، یک جای خالی هم برای شما توی بوفه کنار گذاشتهایم. به دنیای 30بوک خوش آمدید!
© 1393-1403 | تمامی حقوق این سایت متعلق به فروشگاه اینترنتی کتاب و محصولات فرهنگی 30بوک می باشد.
داستان مهیجی داره
کتاب بسیار جذابیه و طبیعتا نسبت به فیلمش جزئیات بیشتری داره.هرچه بیشتر کتاب رو میخونید،بیشتر جذبش میشید.بسیار روان و در عین حال پیچیدهست.
به جرات میگم یکی از بهترین کتاباییه که خوندم