نظر خود را برای ما ثبت کنید
انتشارات نگاه منتشر کرد:
یک شخصیت سیاسی بزرگ مرده است و سه مرد برای جانشینی او با یکدیگر بحث می کنند و همگی خود را برتر می دانند . جنگ و دعوا بین سه مرد رخ می دهد و در انتها هیچکدامشان جانشین نشده و شخص دیگری جانشین می شود که از همه بدتر است و خارج از همه ی این دعواها می آید . در این گیرودار . . .غلامحسین ساعدی در 1314 در تبریز دیده به جهان گشود.او با نام مستعار گوهر مراد بیشتر آثار نمایشی خود را به چاپ سپرد.
در دانشگاه های تبریز و تهران پزشکی و روان پزشکی خواند. با درک خاصی از شخصیت های روان پریش و آشفته ذهن و کشف دردها و آسیب های روحی آنان توانست به خوبی از این کاراکتر ها در داستان های خود بهره گیرد.فضای داستان ها و نمایشنامه هایش آکنده از در هم آمیختگی کابوس و واقعیت است که فضایی وهمناک به آثارش می دهد.
اولین مجموعه داستانش در (1339)به نام شب نشینی با شکوه منتشر شد.در مجموعه داستان به هم پیوسته عزاداران بیل(1342) توپ(1348)و ترس و لرز (1346)از بدویت جغرافیایی برای ترسیم فضایی شگفتی آفرین و ترسناک به خوبی بهره می جوید.
از مجموعه داستان هایش می توان از واهمه های بی نام و نشان(1346) گور و گهواره(1350)و از تک نگاریهای او اهل هوا(1345)و خیاو یا مشکین شهر از آثار نمایشی اش:لال بازیها،چوب به دست های ورزیل،آی بی کلاه آی با کلاه و دیکته و زاویه را می توان نام برد.
ساعدی در 1364 در فرانسه در گذشت و در جوار صادق هدایت به خاک سپرده شد.
فروشگاه اینترنتی 30 بوک
تلفن تماس: 67379000-021
ایمیل: info@30book.com
اواسط سال 1393 بود که چند تا جوان، صمیمی، پرانرژی و لبریز از ایده، بهعنوان یک دارودستهی تبعیدیِ کرمِکتاب دور هم جمع شدیم تا به رویای معرفی و فرستادن کتاب به دوردستترین کتابخوارهای ایران برسیم. ما نه عینک گرد میزنیم، نه سبیل بلند داریم (به جز یک مورد) و نه زیاد اهل کافه رفتنیم.
ما تیم بچهمعمولیهای 30بوک هستیم: ذلهکنندهی سرمایهگذارهای دستبهعصا، حامیان تمامعیار احمقانهترین و جسورانهترین ایدهها، و کَنهی حل غیرممکنترین مسئلهها. اگر جوانید (دلتان را میگوییم!)، یک جای خالی هم برای شما توی بوفه کنار گذاشتهایم. به دنیای 30بوک خوش آمدید!
© 1393-1403 | تمامی حقوق این سایت متعلق به فروشگاه اینترنتی کتاب و محصولات فرهنگی 30بوک می باشد.
این نمایشنامه درباره سه نفر هست که بعد از مرگ دیکتاتور کشور بر سر جانشینی او بحث و جدل دارن. در این نمایشنامه نیز ساعدی به انتقاد از فقر، و افکار خرافی افراد جامعه میپردازه. خواندن این نمایشنامه که بازتابی از جامعه هست بسیار توصیه میشه.