کارل مارکس درباره پرولتاریا می اندیشد آنها چیزی نداشتند که از دست بدهند به جز زنجیرهای پاهایشان. در زندگی ای این چنین تلخ و سیاه، مرگ بهترین حادثه ای بود که امکان داشت رخ بدهد.
نظر خود را برای ما ثبت کنید
انتشارات ثالث منتشر کرد: کانگچول- هوان در کتاب آکواریومهای پیونگیانگ قصه واقعی زندگی خود را تعریف میکند. این مرد جوان زاده پیونگیانگ در کره شمالی، زمانی که نه سال بیشتر نداشت، همراه دیگر اعضای خانواده خود (مادربزرگ، پدر، عمو و خواهرش) محکوم شد به اقامت در یکی از اردوگاههای کار اجباری در کره شمالی، جرم این خانواده، «خطای بزرگی» بود که پدربزرگ کانگچول- هوان، یکی از مدیران بلندپایه حکومت کمونیستی کره شمالی، مرتکب شده بود. کانگچول- هوان و خانوادهاش پس از تحمل ده سال سختیهای اردوگاه آزاد شدند. اما این مرد جوان کرهای دو سال بعد از آزادیاش تصمیم گرفت از کره شمالی فرار کند زیرا به اتهام گوش دادن به رادیوهای غیر مجاز در آستانه دستگیری و اعزام دوباره به اردوگاه کار اجباری بود. کانگچول- هوان نهایتا از طریق چنین به کره جنوبی گریخت. وی یکی از معدود جان به در بردگان از اردوگاه کار اجباری در کره شمالی است که موفق شده صدای خود را به گوش جهانیان برساند. فروشگاه اینترنتی 30بوک
کارل مارکس درباره پرولتاریا می اندیشد آنها چیزی نداشتند که از دست بدهند به جز زنجیرهای پاهایشان. در زندگی ای این چنین تلخ و سیاه، مرگ بهترین حادثه ای بود که امکان داشت رخ بدهد.
تلفن تماس: 67379000-021
ایمیل: info@30book.com
اواسط سال 1393 بود که چند تا جوان، صمیمی، پرانرژی و لبریز از ایده، بهعنوان یک دارودستهی تبعیدیِ کرمِکتاب دور هم جمع شدیم تا به رویای معرفی و فرستادن کتاب به دوردستترین کتابخوارهای ایران برسیم. ما نه عینک گرد میزنیم، نه سبیل بلند داریم (به جز یک مورد) و نه زیاد اهل کافه رفتنیم.
ما تیم بچهمعمولیهای 30بوک هستیم: ذلهکنندهی سرمایهگذارهای دستبهعصا، حامیان تمامعیار احمقانهترین و جسورانهترین ایدهها، و کَنهی حل غیرممکنترین مسئلهها. اگر جوانید (دلتان را میگوییم!)، یک جای خالی هم برای شما توی بوفه کنار گذاشتهایم. به دنیای 30بوک خوش آمدید!
© 1393-1403 | تمامی حقوق این سایت متعلق به فروشگاه اینترنتی کتاب و محصولات فرهنگی 30بوک می باشد.
بین کتاب هایی که درمورد کره ی شمالی خوندم این کتاب بیشترین دیدگاه رو دربارهی کره شمالی بهم داد چون هم شامل بخش هایی داخل اردوگاه کار اجباری و هم بخش های فرار بود. برخلاف کتاب دختری با هفت اسم نویسنده ی این کتاب از افراد ثروتمند نبود و این داستان رو جالب تر میکرد.
خیلی کتاب قشنگیه اگر علاقه به دانستن راجع به زندگی مردم در کره ی شمالی و به خصوص در اردوگاه های کار دارید
درباره هر بُعدی از زندگی یک زندانی که فکر کنید حرف زده. نویسنده با زبانی کاملا ساده، درد و رنج و تلاش برای بقا رو به تصویر کشیده و هنر این رو هم داشته که در بین تمام اینها، لذت های کوچیک و کمیابشون رو یاداوری کنه.