نظر خود را برای ما ثبت کنید
انتشارات بیدگل منتشر کرد: درام پردازان یونانی یک اسطوره را به صور بسیار متفاوت و متنوعی به کار میبرند،در میان تراژدی های موجود،روایت های مختلفی از اسطوره الکترا موجود است که توسط آسخولوس سوفوکل و اوریپید از این اسطوره است این نمایشنامه نمونه ی آشکار از بینامتنیت در دنیای درام است زیرا مبتنی بر روایت آیسخولوس از این اسطوره در اورستیاست و البته پاسخی است به این اثر پیش از خود. اوریپید یکی از سه تراژدی نویس مهم عصر زرین درام یونان است که منتقدان قدیم و جدید او را در درام پردازی سنت شکن نوآور و متعارف می دانند او در یکی از سال های دهه 480 پیش از میلاد در بخش شرقی آتن زاده شد،اطلاعات کمی از زندگی او در دست است نخستین نمایشنامه او یک سال پس از مرگ آیسخولوس در سال 455 پیش از میلاد بر سحنه رفت و او مقام سوم را کسب کرد.در سال 441 پیش از میلاد به نخستین پیروزی اش دست یافت.میگویند بیش از 90 نمایشنامه نوشته است و امروزه نود نایشنامه از او موجود است.ممکن است نمایشنامه رسوس از او نباشد.آخرین باری که در آتن به رقابت پرداخت،در سال 408 پیش از میلاد با نمایشنامه اورستس بود.سپس به مقدونیه و درباره آرخلئی رفت و نمایشنامه ای به نام این پادشاه نوشت اوریپید در سال 406 پیش از میلاد در مقدونیه حین نکارش نمایشنامه کاهنه های باکوس در گذشت مجموعه نمایشنامه های بیدگل مجموعه ای منحصر به فرد از نمایشنامه هایی است که تا به حال به فارسی ترجمه نشده اند و یا ترجمه مجددی از نمایشنامه هایی خواهد بود که از هر جهت لزوم ترجمه دوباره آن ها حس میگردد. فروشگاه اینترنتی 30بوک
تلفن تماس: 67379000-021
ایمیل: info@30book.com
اواسط سال 1393 بود که چند تا جوان، صمیمی، پرانرژی و لبریز از ایده، بهعنوان یک دارودستهی تبعیدیِ کرمِکتاب دور هم جمع شدیم تا به رویای معرفی و فرستادن کتاب به دوردستترین کتابخوارهای ایران برسیم. ما نه عینک گرد میزنیم، نه سبیل بلند داریم (به جز یک مورد) و نه زیاد اهل کافه رفتنیم.
ما تیم بچهمعمولیهای 30بوک هستیم: ذلهکنندهی سرمایهگذارهای دستبهعصا، حامیان تمامعیار احمقانهترین و جسورانهترین ایدهها، و کَنهی حل غیرممکنترین مسئلهها. اگر جوانید (دلتان را میگوییم!)، یک جای خالی هم برای شما توی بوفه کنار گذاشتهایم. به دنیای 30بوک خوش آمدید!
© 1393-1403 | تمامی حقوق این سایت متعلق به فروشگاه اینترنتی کتاب و محصولات فرهنگی 30بوک می باشد.
شاید خوندن نمایشنامههای یونان باستان برای خوانندهای که مخاطب تخصصی تئاتر نیست جالب و سرگرم کننده نباشه؛ به خاطر استفادهٔ زیاد از اسامی خدایان، ارجاع به اتفاقات خارج از متن و نامهای ثقیل یونانی. اما برای طرفداران تئاتر قطعا آموزنده و قابل تامل خواهد بود.
روی کتاب به اشتباه چاپ شده اوریپید ولی الکترا نوشته سوفکل هستش !
دقیقا من هم داشتم دچار همین اشتباه میشدم و هی میگشتم