

خانواده موسکات
انتشارات روزنه منتشر کرد:
خانواده موسکات، به قلم آيزاک بشويس سينگر، برنده نوبل ادبي سال 1978، اولين بار به صورت پاورقي و به زبان ييديش در فاصله 1945 تا 1948 و به صورت کتاب و به زبانهاي ييديش و انگليسي در سال 1950 منتشر شد. ترجمه حاضر از متن انگليسي انجام شده است.
اين کتاب روايت زندگي تعداد زيادي کاراکتر است و بازه زماني تقريبا سي سالهاي را از 1911 تا شروع حمله آلمان به لهستان در جنگ جهاني دوم دربر ميگيرد. در اين تصوير پانوراميک، سينگر به يهوديان حسيدي و ارتدکس، برآمدن سکولاريسم، فروپاشي سنتهاي قرن نوزدهم، و...ميپردازد.
سينگر در اين رمان ضمن سرگذشت کاراکترهاي خود روش زندگي و سنتهاي يهوديان ورشو پيش از جنگ جهاني دوم را روايت کرده است، روايتي که نخواسته موضوع خود را يستايد يا دربارهاش گزافهگويي کند. بنابراين سينگر همکيشان و هم وطناني خود را با تمام سايه-روشنهاي اخلاقي ايشان تصوير کرده است.
فروشگاه اينترنتي 30بوک



شاید بپسندید














از این نویسنده














از این مترجم













