

غزالی و دعا
انتشارات کتاب پارسه منتشر کرد:
غزالي در سي و چند سالگي استاد پرافتخارترين دانشگاه زمان خود شد و شهرتي فراوان يافت. ظاهراً همهچيز بر وفق مراد بود: دانش، مقام، شهرت و ثروت. اما ديري نگذشت که دچار بحران دروني طاقتفرسايي شد و از «دانشگاه» فرار کرد و دوازده سال را به سفر دروني و بيروني گذراند، و پس از سالها تدريس و تأليف دهها کتاب تأثيرگذار، در کنار مدرسهاي که در زادگاهش بنا کرد، به خاک سپرده شد. تأثير او عظيم بود و حتي بر جريان فکري در غرب اثر گذاشت. برخي معتقدند که بحران شکاکيت او، حاکي از بحران تمدني بود که از ارزشهاي معنوي و اخلاقي خود دور شده بود.
«غزالي و دعا» اثر استاد ممتاز دانشگاه توکيو، دکتر کوجيرو ناکامورا، پژوهشي تطبيقي است درباره ي راهحل غزالي براي برونرفت از اين بحران. پروفسور فريدريش هايلر، مؤلف کتاب درخشان «نيايش» و دکتر آنماري شيمل نيز بر اين کار نظارت داشتهاند.
دکتر کوجيرو ناکامورا اولين استاد گروه مطالعات اسلامي در دانشگاه توکيو بوده است. بخشي از تخصص وي، کار روي انديشههاي غزالي است، و بعضي از آثار او را به انگليسي و ژاپني برگردانده است.
فروشگاه اينترنتي 30بوک
شاید بپسندید














از این مترجم













