نظر خود را برای ما ثبت کنید
انتشارات بنیاد فرهنگ زندگی منتشر کرد:
اگر به دنبال بهتر کردن روابطتان میگردید، وقتتان را با این کتاب تلف نکنید!
اگر دنبال زندگی بدون دغدغه و شاد میگردید باز هم این کتاب نا امیدتان میکند، آن را نخوانید!
اگر در رابطهتان خیلی سعی کردهاید تا طرف مقابلتان را تغییر دهید ولی هربار سرتان به سنگ خورده، این کتاب راه جدیدی برای حل این مساله هم ندارد!
اگر طرف مقابلتان تلاشی نمیکند که شما از زندگی لذت و حظ فراوان ببرید، این کتاب نسخهای هم برای این موضوع ندارد! ولی اگر اقدامات زیادی در جهت موارد بالا انجام دادهاید و حس میکنید دیگر کاری از دستتان ساخته نیست، برای گرفتن تصمیم نهایی در مورد اینکه بالاخره با رابطهتان چه کنید به شما میگوییم که این کتاب کمک فکری مهمی برای شماست.
این فقط و فقط ظاهر ماجراست که شما فکر میکنید همسرتان نقش کلیدی در خوشبختی شما دارد و چالشهای رابطهتان به این بر میگردد که او باید چیزی را تغییر دهد.
هدف ازدواج از نگاه این کتاب این است که شما را با مسائل پیچیده، حاد و بغرنج روبرو کند تا موضوعاتی را در زندگی شخصی و فردیتان دریابید. اگر این کتاب در برگیرندهی یک ایده خاص باشد، آن ایده این است که کیفیت تمام روابط ما تابع مستقیمی از رابطه ما با خودمان است. چون ما رابطه خوبی با خودمان نداریم. به طور اتوماتیک زندگی مشترک خوبی را نیز تجربه نمیکنیم.
«عاشقانهترین» کاری که شما میتوانید انجام دهید این است که با این کتاب به «خود بهترتان» دست یابید و آن را به زندگیتان بیاورید. دکتر جیمزهالیس، رئیس انستیتو یونگ واشنگتن،
استادانه و ماهرانه به شما میگوید که چگونه به «بهشت رابطه» برسید. برای رسیدن به این بهشت باید از جهنمی عبور کنید و سختیهایی بکشید. ولی مطمئنا وقتی به آنجا رسیدید، تصدیق میکنید که ارزشش را داشت.
فروشگاه اینترنتی ۳۰بوک
بهشت رابطه از سایت گودریدز امتیاز 4.5 از 5 را دریافت کرده است.
بهشت رابطه از سایت آمازون امتیاز 4.6 از 5 را دریافت کرده است.
بهشت رابطه با عنوان اصلی The Eden Project اثر جیمز هالیس روانکاو و تحلیلگر یونگ است. این کتاب اولینبار در سال 1998 منتشر شد و نویسنده در آن سعی کرده است با کمک نظرات یونگ و خودش، نشان بدهد که پویایی یک رابطه به چه چیزی بستگی دارد و توهمهای تعمیمیافته در مورد روابط را از بین ببرد. نویسنده در این کتاب افراد را به قبول مسئولیت شخصی در رابطه دعوت میکند و از خواننده میخواهد بهجای آنکه منتظر بماند دیگران او را نجات دهند، به رشد فردی برسد و خودش نجاتدهندهٔ زندگی خود باشد.
هالیس معتقد است که همیشه در هر رابطهای دو فرد زخمدیده به هم میرسند و در کتاب بهشت رابطه توضیح میدهد که چطور دو انسان متفاوت زخمخورده میتوانند در رابطه با واقعیتها روبهرو شوند و رابطهای درست داشته باشند. او توضیح میدهد که چگونه مفهومِ دیگری در یک رابطهٔ عاطفی صمیمی تجلی مییابد و چرا از طریق فرافکنیهای ما آشکار میشود. اگر به عقاید یونگ علاقه دارید و دوست دارید آنها را در رابطهٔ خود به کار بگیرید و رابطهای پایدار داشته باشید حتماً این کتاب را بخوانید.
«این یک رویداد اتفاقی نیست که تمام ملل در گذشته و حال، اسطورههای خودشان در مورد “بهشت گمشده” را دارند. گاهی اوقات آنها این فاجعه را به عنوان هبوط از معصومیت یا جدایی و قطع شدن ارتباط توصیف میکردند و علت این وضعیت گاهی نتیجه تعدی یا تخطی انسان و گاهی به دلیل غیرقابل پیشبینی بودن و دمدمی مزاجبودن اسطورهها عنوان شده است. هیچکس هرگز ادعا نداشته که شخصاً این مکان مقدس را بخاطر داشته است، اما قُدما و پیشینیان ما و آناسازیها آن را بخاطر داشتهاند. آنها (آنهایی که داستانشان نقل میشود) در باغ “بهشت پرنعمت” بودهاند، اما ما انسانهای امروزی همیشه خودمان را به عنوان غریبه یا بیگانهای سرگردان تجربه میکنیم. شاید این خاطرهٔ قبیلهای، صرفاً هولوگرامی عصبی ـ شناختی مربوط به تجربه ناگوار یا ترومای تولد ماست؛ جداشدنی که ما هرگز از آن کاملاً التیام نیافتهایم. شاید سرنخ را بتوان در ماجرای دو درخت باغ عدن در اسطورهٔ آفرینش در انجیل یافت. یکی از این درختان “درخت حیات” و دیگری “درخت دانش” است. از درخت اولی میتوان تناول کرد، اما خوردن میوه درخت دیگر، رانده شدن بدون لذت از بهشت را باعث میشود. با حرکت کردن از سوی درخت حیات (زندگیای که در آن با غریزه مرتبط بودیم) به سمت درخت دانش (که تولد تمدن است)، نژاد انسان از آشنایی صمیمانه، به یک خودآگاهی بحرانزده حرکت میکند، حالتی که صرفاً از جداشدن فرد از هدف ناشی میشود.»
«بنابراین ما همیشه با بخشی از داستان به جا میمانیم؛ هر چند ممکن است معتقد باشیم خودمان را کامل میشناسیم. در واقع هیچ خطایی بزرگتر از این ادعای مغرورانه نیست. در تراژدیهای یونان باستان وقتی نقش اول داستان ادعای خوشناسی کامل میکند، زمین میلرزد. در این لحظه میتوان مطمئن بود که اسطورهها کارشان را شروع کردهاند تا فرد را دوباره به خضوع مناسب او و پرسیدن پرسشهای سقراطی برگردانند. از نظر یونگ، روانرنجوری مانند این است که به اسطورهای توهین شده باشد یا مورد غفلت واقع شده باشد و این بدان معناست که وقتی بهمان مقدار که «من» بیش از حد یکجانبه میشود، بازتابی از این است که چه قدر فرد عمق، وسعت و چندجانبه بودن “خویشتن” را نادیده گرفته است. وقتی زمان رویاپردازی در باغ عدن کوتاه میشود، شوک یا ضربه روحی جدایی، آنقدر سیستماتیک و لرزهبرانداز است که در مسیرهای عصبی حک میشود و در ناخودآگاه، به صورت ارتباطات گمشده جای میگیرد. این اصلاً تصادفی نیست که اصلیترین انگیزه و دستور کار مخفی اکثر روابط، “تمنای بازگشت” است. این حالت، همان پروژهٔ پرند کاردینال است، پروژهٔ باغ عدن، هدف مورد ادعای اشعار رُمانتیک، تمنای رسیدن به معشوق.»
«”هوشمندی” صرفاً از طریق از دست دادن “دیگری” و درک این حقیقت به دست میآید که “دیگری” حقیقتاً دیگری است. این مطلب، دلیل گریه کودک و انگیزه اثر معروف ادوارد مونک به عنوان “جیغ” است. به اضطراب کودک موقع جداشدن از سینه مادر بنگرید؛ ببینید که کودک چگونه تلاش میکند شیر مادر را بمکد و انرژی او را تخلیه کند تا دوباره با او تلفیق شود و در او ذوب شود. بنابراین، توجه نشان دادن به نوزاد و تغذیه او ترکیبی ظریف است از (۱) دادن اطمینان خاطر که “دیگری” حضور دارد و (۲) جداشدنهای متوالی که به کودک تحمیل میشود. در واقع میتوان گفت که اصلیترین کار روانی پدر یا مادر این است که سختی این جدایی را آسان کنند و در عین حال آمادگی از طریق جدایی کامل و گذار به مرحله بعدی که “بزرگسالی” نامیده میشود را فراهم کنند. نحوهٔ کنارآمدن با این چالش، بزرگترین نقشی است که پدر و مادر به عنوان میراث روانی به کودک هدیه میدهند. اطمینان خاطر دادن به کودک در حین ترک کردن تدریجی او، پیکره اصلی تربیت فرزند است، مطالبی که متناقض به نظر میرسد. یونگ هزینه خودآگاهی را با بار سنگین مسئولیت “پرومته” مقایسه میکند: آتشِ روشنگر دزدیده میشود، اما به بهایی که با خون پرداخته میگردد.»
در کتاب بهشت رابطه جیمز هالیس با کمک روانشناسی یونگ به روانپویشی روابط پرداخته است. او سعی ندارد در این کتاب یک راهنمای عملی ارائه کند یا نشان بدهد چگونه میتوانید روابط خود را اصلاح کنید، بلکه به بررسی اسطورهٔ عشق رمانتیک و این افسانه که یک نیمهٔ گمشده داریم که درنهایت باعث آرامش ما خواهد شد و ما را همیشه دوست خواهد داشت و کامل خواهد کرد پرداخته است. کتاب بهشت رابطه اساساً دربارهٔ عوامل روانی تأثیرگذار در رابطه است و قرار است یک سفر اکتشافی باشد. این کتاب میتواند به تصحیح تخیلات و توهمات عمومی مربوط به روابط که در فرهنگ ما رایج است بیانجامد اما قرار نیست راهنمای عملی برای بهتر کردن روابط مشکلاتدار شما شود. درعوض، این کتاب تلاشی برای تشویق، جهت تعمق بیشتر دربارهٔ ذات یا ماهیت رابطه است. این کتاب میتواند چالشی در زمینهٔ مسئولیتپذیری شخصی در روابط فراهم نماید و باعث ایجاد میل به رشد شخصی در مقابل خیالبافی نجاتیافتن از طریق دیگران شود. هالیس معتقد است طبق نظر یونگ تمرکز پویایی رابطه از تمامیت و فردیت است و تا حدی زیادی به رابطهٔ من با خودم بستگی دارد و با کشف این مسئله میتوان از طریق گفتوگو ارتباط واقعی را یافت.
فصل ۱: باغ گمشده: بهدست آوردن درکی از خویشتن
فصل ۲: رفتن به خانه: پروژهٔ باغ عدن
فصل ۳: زوجها: به هم پیوستن و از هم جداشدن
فصل ۴: آگاهشدن از زخمهایِ اروس
فصل ۵: اروس در سازمانها
فصل ۶: نگاه خیره به سمت بهشت
• کتاب راهنمای سفر درونی مجموعهای از گزیدههایی از جیمز هالیس نویسنده و درمانگر یونگی است. با مطالعهٔ این کتاب با تمامی آثار هالیس از کتاب گذرگاه میانی گرفته تا منشورها آشنا میشوید. لوگان جونز گردآورندهٔ این مجموعه این گزیدهها را در موضوعات مختلف از مفاهیم روان شناختی کارل گوستاو یونگ و کهن الگوها گرفته تا رابطهٔ والدین و فرزندان، عقدهها و وظایف روزمره طبقه بندی کرده است و سعی دارد خواننده را ترغیب کند که راه مختص به خود را بیابد.
• کتاب زندگیِ معنا اثر دیگری از جیمز هالیس است که در آن به بررسی عمیقترین پرسشها و انگیزهها در زندگی پرداخته است. این کتاب کاوشی عمیق دربارهٔ ماهیت معناست و اینکه چگونه میتوانیم با انتخابهایمان بهسمت آن حرکت کنیم یا از آن دور شویم. هالیس با بررسی اسطورهها، آثار ادبی، شخصیتهای تاریخی و خرد نهفته در لایههای زیرین روانشناسی، بینشهایی نافذ را برای یافتن هدف در اختیارمان میگذارد.
جیمز هالیس روانکاو، نویسنده و سخنران عمومی آمریکایی است و هم اکنون در واشنگتن دی.سی مستقر است. او در سال 1962 از کالج منچستر (دانشگاه منچستر کنونی) در ایندیانا فارغالتحصیل شد و در سال 1967 از دانشگاه دِرو در مدیسونِ نیوجرسی مدرک دکترایش را اخذ کرد. او در 26 سال اول زندگی حرفهایش در دانشگاههای مختلف تدریس کرد و بین سالهای 1977 و 1982 از انستیتو یونگ زوریخ فارغالتحصیل شد. او هماکنون رییس انستیتو یونگ واشنگتن است. هالیس رییس اسبق مرکز آموزش یونگ در هوستون و اولین مدیر آموزشی انستیتو یونگ در فیلادلفیا بود. او استاد مطالعات یونگِ دانشگاه سیبورک سانفرانسیسکو و هوستون است و تاکنون ۱۴ اثر برجسته در حوزهٔ روانشناسی تحلیلی یونگ نوشته است. آثار او تاکنون به زبانهای مختلفی از جمله سوئدی، روسی، آلمانی، اسپانیایی، فرانسوی، مجارستانی، پرتغالی، ترکی، ایتالیایی و کرهای ترجمه شدهاند.
نمایش کامل نقد و بررسی تخصصی
تلفن تماس: 67379000-021
ایمیل: info@30book.com
اواسط سال 1393 بود که چند تا جوان، صمیمی، پرانرژی و لبریز از ایده، بهعنوان یک دارودستهی تبعیدیِ کرمِکتاب دور هم جمع شدیم تا به رویای معرفی و فرستادن کتاب به دوردستترین کتابخوارهای ایران برسیم. ما نه عینک گرد میزنیم، نه سبیل بلند داریم (به جز یک مورد) و نه زیاد اهل کافه رفتنیم.
ما تیم بچهمعمولیهای 30بوک هستیم: ذلهکنندهی سرمایهگذارهای دستبهعصا، حامیان تمامعیار احمقانهترین و جسورانهترین ایدهها، و کَنهی حل غیرممکنترین مسئلهها. اگر جوانید (دلتان را میگوییم!)، یک جای خالی هم برای شما توی بوفه کنار گذاشتهایم. به دنیای 30بوک خوش آمدید!
© 1393-1403 | تمامی حقوق این سایت متعلق به فروشگاه اینترنتی کتاب و محصولات فرهنگی 30بوک می باشد.