نظر خود را برای ما ثبت کنید
انتشارات نگاه معاصر منتشر کرد:
یکی از دلایل عدم شناخت ما از فرهنگ و دانش انسانی ایرانی_اسلامی بی نیاز پنداشتن خود از دو امر است.اولا داشتن نگاهی تاریخی به مسایل،ثانیا مراجعه مستقیم به آثار اهل دانش و بینش.در صورتی که اندیشه و دانش هم دستخوش تطورست و هم تابعی از شخصیت و دانش افراد،ساده تریین روش تحقیق است که مجموعه ای از افراد و افکار را به نحو کلی و مبهم بی آنکه دغدغه مطابقت و صحت داشته باشیم زیرا لوای واحدی در آوریم و تمام تطورات و تحولات پیش آمده را نادیده بگیریم.به گمان نگارنده این اختلاف در عرفان و تصوف بمراتب افزونتر و از دیگر عرصه هاست و این نیز به جهت ورود عناصر آشکار و نهان متعدد و مدخلیت امور غیر قابل پیش بینی و کنترل در تجارب عارفانه است.از این رو اگر این چنین فروکاستی در تمام حوزه ها،غیر علمی و نادرست باشد این امر در باب عرفان کاملا نابخشودنی و غیر منطقی است.
فروشگاه اینترنتی 30بوک
فقیه و شاعر شافعی محمد بن علی بن حسین واسطی در ابیاتی می گوید هیچ یک از اعمال ابلیس مورد پسند من نیست جز اینکه او از سجده در مقابل یک مخلوق امتناع ورزید.
به گمان عطار فرجام ابلیس ناشی از اخلاص وی در خدمت معبود بود. وی این مطلب را طی تمثیلی از خدمت ایاز به محمود بیان می کند. ایاز پیاپی پای محمود را میبوسد و محمود از علت این کار می پرسد و جویا می شود که چرا وی به روی او بوسه نمی زند. ایاز در پاسخ وی می گوید همه خلق روی تو را میبینند و به پای تو راه ندارند.
تلفن تماس: 67379000-021
ایمیل: info@30book.com
اواسط سال 1393 بود که چند تا جوان، صمیمی، پرانرژی و لبریز از ایده، بهعنوان یک دارودستهی تبعیدیِ کرمِکتاب دور هم جمع شدیم تا به رویای معرفی و فرستادن کتاب به دوردستترین کتابخوارهای ایران برسیم. ما نه عینک گرد میزنیم، نه سبیل بلند داریم (به جز یک مورد) و نه زیاد اهل کافه رفتنیم.
ما تیم بچهمعمولیهای 30بوک هستیم: ذلهکنندهی سرمایهگذارهای دستبهعصا، حامیان تمامعیار احمقانهترین و جسورانهترین ایدهها، و کَنهی حل غیرممکنترین مسئلهها. اگر جوانید (دلتان را میگوییم!)، یک جای خالی هم برای شما توی بوفه کنار گذاشتهایم. به دنیای 30بوک خوش آمدید!
© 1393-1403 | تمامی حقوق این سایت متعلق به فروشگاه اینترنتی کتاب و محصولات فرهنگی 30بوک می باشد.
ابلیس بر ارادت خدا مطلع بود که او نمیخواهد که ابلیس سجود کند، چون گفت اسجدوا لآدم آن محکی بود تا خود کیست که به فرمان او سجود غیری کند همه سجود کردند الا معلم فریشتگان، لابد چنین بود، استاد از شاگرد پخته تر باید که بود.