

انتشارات ثالث منتشر کرد:
يک کتاب فوق العاده خواندني براي درک خاستگاه اتفاقاتي که در ونزوئلا رخ مي دهد
پرتره اي فوق العاده خوب پژوهش شده و خواندني از هوگو چاوز .. يادآوري مفيدي از کاميابي ها و ناکامي هاي فرمانده چاوز
نيويورک تايمز
پرتره زنده و جانداري از يک پديده جديد آمريکاي لاتين ؛ ديکتاتوري برآمده از صندوق آرا . مارکز چند سال پيش به درستي گفت: ديکتاتور تنها چهره اسطوره اي است که آمريکاي لاتين تاکنون توليد کرده است
واشنگتن پست
کتاب برايمان تعريف مي کند چه اتفاقي رخ خواهد داد اگر يک ايدئولوگ خود خوانده زمام مملکتي را به دست بگيرد و حاضر به رها کردن آن نباشد
فرمانده، نوشته «روري کارول» است که در سال 2013 توسط انتشارات پنگوئن منتشر شده است. اين کتاب علاوه بر روايت زندگي هوگو چاوز رهبر فقيد ونزوئلا، به سياستهاي وي در دوران رياست جمهوري، چگونگي اجراي اين برنامهها در حوزههاي مختلف و همينطور اوضاع و احوال فعلي اين کشور ميپردازد.
روري کارول يک نويسنده ايرلنديتبار است که سالها است به عنوان خبرنگار ارشد براي روزنامه گاردين کار ميکند. وي حدود هشت سال در کاراکاس مقيم بوده و اخبار ونزوئلا و منطقه آمريکاي لاتين را براي گاردين پوشش ميداد. حتي زبان اسپانيايي را آموخته و همسرش هم اهل ونزوئلا است. در مجموع با فضاي سياسي، اجتماعي و اقتصادي ونزوئلا کاملاً آشنا است.کارول در اين کتاب با چاوز، چند تن از سياستمداران و افرادي از طبقات گوناگون اقتصادي و اجتماعي و اقشار مختلف گفتگو کرده و با ترکيب آن با مشاهدات خود، توانسته است اين اثر را بنويسد.
فروشگاه اينترنتي 30بوک
شاید بپسندید














از این مترجم













