نظر خود را برای ما ثبت کنید
انتشارات آسیم منتشر کرد:
این کتاب که در شانزده فصل سازمان یافته، برای دو گروه از خوانندگان تدوین شده است: درمانگران، و کسانی که به طور خودانگیخته به پرورش و افزایش عزت نفس خود و دیگران علاقه دارند.
محتوای کتاب ضمن دارا بودن یک مبنای قوی نظری شناخت درمانی با تاکید بر بازسازی شناختی_ بسیار کاربردی است.
با استفاده از روشهای بازسازی شناختی معرفی شده، با شناخت دقیق خودگوییهای منفی، روبه رو شدن با تحریفهای شناختی خود و ایجاد خود ارزیابیهای دقیقتر و مشفقانهتر، میتوان مستقیما برای بالا بردن احساس خود ارزشمندی مداخله کرد.
فروشگاه اینترنتی 30بوک
رشد و افزایش عزتنفس از سایت گودریدز امتیاز 4 از 5 را دریافت کرده است.
رشد و افزایش عزتنفس از سایت آمازون امتیاز 4.6 از 5 را دریافت کرده است.
رشد و افزایش عزتنفس کتابی خودیاری اثر دکتر متیو مککی و پاتریک فنینگ است که اولینبار در سال 1987 منتشر شد. نویسندگان این کتاب با ترکیب دو روش درمان رفتاری-شناختی و اَکت به خوانندگان کمک میکنند با مفهوم عزتنفس آشنا شوند و با کمک نکات و تکنیکهای عملی این کتاب، عزتنفس خود را بهبود ببخشند. این کتاب پس از انتشار اولیه، تبدیل به اولین انتخاب درمانگران و خوانندگانی شد که به دنبال رویکردی جامع برای مراقبت از خود و بهبود خودانگاره میگشتند. این کتاب به معنای واقعی کلمه به میلیونها انسان کمک کرد تا احساس بهتری نسبت به خود داشته باشند، به موفقیت بیشتری دست یابند و از زندگی خود لذت ببرند. این کتاب با عنوان «تکنیکهای شناختی برای افزایش عزت نفس» نیز ترجمه شده است.
«مککی و فانینگ پیچیدگی تمایل بشری را به سرزنش از خویشتن شناختهاند. به همین دلیل کتاب خودیاری خود را در قالب رویکرد شناختی و به دور از راهحلهای سادهانگارانه با دقت نگاشتهاند تا روشی نظاممند در افزایش عزتنفس ارائه کرده باشند.» - دکتر روبرت ای.آلبرتی، نویسندهٔ کتاب شرمساری
«عزتنفس مثبت اساس یک شخصیت سالم است. کتاب مککی و فانینگ حجم زیادی از فنون و راهبردها را برای ایجاد ـ یا دوباره ساختن ـ اساس عزتنفس در اختیار ما قرار میدهد.» - دکتر فیلیپ جی. زیمباردو نویسنده
«عزتنفس واقعاً عنوان بسیار منحصربهفردی است. نگارش خوب نیز در نوشتن کتابهای خودیاری ضروری است... بسیار مشتاق هستم که این کتاب را به مخاطبان خود معرفی کنم.» - وبسایت بررسی کتاب میدوِست
اگر عزت نفس پایینی دارید یا به دنبال راههای مثبت و مؤثر برای ایجاد حس ارزشمندی سالم در خودتان میگردید، این کتاب راهنمای شماست. نویسندگان این کتاب با قبول قطعی اثر مثبت رواندرمانی بر فرایند حیاتی بهبود عزتنفس، هدف این کتاب را تسریع این فرایند میدانند. آنها با استفاده از روشهای بازسازی شناختی به شما نشان میدهند که چطور سریعتر و به شکلی مؤثرتر عزتنفس خود را بالا ببرید. با کمک این کتاب میتوانید با خودگوییهای منفی روبهرو شوید و با شناخت تحریفهای شناختی خود و ایجاد خودارزیابیهای دقیقتر و مشفقانهتر، مستقیماً احساس خودارزشمندیتان را بالا ببرید. این کتاب مناسب تمام کسانی است که به مبحث عزتنفس و کسب مهارت در ارتقای آن علاقه دارند و همچنین مناسب دانشجویان رشتههای مختلف، بهخصوص روانشناسی سلامت و بالینی و کلیهٔ دانشجویان رشتهٔ مشاوره و علاقهمندان به مطالعات زنان است.
«عزتنفس برای بقا و سلامت روانی انسان حیاتی است. عزت نفس یکی از ملزومات عاطفی زندگی است و بدون آن بسیاری از نیازهای اساسی برآورده نمیشوند (گرین برگ و همکاران، 1992). یکی از مهمترین عواملی که انسان را از سایر حیوانات متمایز میکند، آگاهی از خود است، یعنی توانایی تشکیل یک هویت و اختصاص دادن ارزشی به آن. به بیان دیگر، این ظرفیت در انسان وجود دارد که تعریف کند کیست، و سپس ببیند که آیا آن هویت را دوست دارد یا خیر. درواقع، عزت نفس بُعد ارزیابانه خودپنداره ـ توصیف فرد از خود ـ است و اشاره به این دارد که چگونه خود را ارزشیابی میکنیم. برای انسان این امکان وجود دارد که رنگها، صداها، شکلها، و احساسهای خاصی را دوست نداشته باشد. اما اگر فرد بخشهایی از خودش را دوست نداشته باشد، ساختار روانی او به شدت آسیب میبیند. در چنین شرایطی، شخص از هر چیز که درد عدم پذیرش را به هر شکل وخیم میکند اجتناب میورزد. چنین فردی در مسائل اجتماعی، تحصیلی یا شغلی، کمتر پیشرفت میکند، زیرا توانایی دستیابی به پیشرفت و انتظار دستیابی به آن را در خود نمیبیند. برقراری و حفظ روابط دوطرفه و سالم اجتماعی برای او بسیار دشوار است و تنهایی و انزوا را بیشتر تجربه میکند (بلین و همکاران، 1993). از آنجایی که عزت نفس با سازگاری روانی هم رابطه دارد (شوایتزر و همکاران، 1990)، افراد با عزت نفس پایین غالباً نشانههایی از مشکلات و بیماریهای روانی از جمله اضطراب و تجربه تنش شدید ـ استرس ـ (یانگز و همکاران)، 1990 را تجربه میکنند.»
«اگر شرایط خارجی تعیینکننده عزت نفس باشند، آنگاه کافی است شخص شرایط خود را بهبود بخشد تا عزت نفسش افزایش یابد. فرض کنیم شما عزت نفس پایینی دارید چون نتوانستهاید دیپلم بگیرید، قدتان کوتاه است، مادرتان از خودش خشنود نبوده است، در پایین شهر زندگی میکردهاید. بنابراین کافی است به کلاسهای شبانه بروید تا مدرکتان را بگیرید، بیست سانتیمتر بلندتر شوید، توسط مادر دیگری پرورش یابید، و به بالای شهر نقلمکان کنید. آیا با این اقدامات میتوان عزت نفس را افزایش داد؟ روشن است که چنین چیزی امکانپذیر نیست. درباره والدین یا قد نمیشود کاری کرد. بنابراین فقط میتوان امیدوار بود که وضعیت برعکس باشد، یعنی عزت نفس تعیینکننده شرایط زندگی باشد. این بدان معنی است که اگر شخص عزت نفس خود را بهبود بخشد، شرایطش هم بهبود خواهد یافت. واقعیت این است که عزت نفس و شرایط زندگی رابطه غیرمستقیم با هم دارند. عامل مداخلهگر دیگری وجود دارد که همواره تعیینکننده عزت نفس است و آن افکار فرد است. برای مثال، وقتی شخص در آیینه به خود نگاه میکند و میگوید: «چه هیکل بدی پیدا کردهام.» این فکر میتواند بر عزت نفس او اثر منفی بگذارد. اما اگر در آیینه نگاه کند و فکر کند: «به نظر میرسد مدل موهایم خیلی خوب شده است»، اثر آن روی عزت نفس کاملاً برعکس خواهد بود.»
«منتقد آسیبرسان واژهای است که اولینبار توسط یوجین ساگن برای توصیف صدای درونی منفیای که به فرد حمله میکند و درباره او قضاوت میکند، به کار رفت. هر فرد یک صدای درونی منتقد دارد. ولی در افرادی که عزت نفس پایینی دارند، این صدا بلندتر و خطرناکتر است. منتقد شما را به خاطر اشتباههایتان سرزنش میکند. منتقد شما را با دیگران (موفقیتها و تواناییهای آنها) مقایسه میکند تا نشان دهد شما چندان خوب نیستید. منتقد معیارهای غیرممکنی را برای کامل بودن تعیین میکند و سپس با کوچکترین اشتباه، شما را به باد سرزنش میگیرد. منتقد حساب همه شکستهای شما را دارد، ولی هرگز نقاط قوت یا موفقیتهای شما را به یادتان نمیآورد. منتقد، نوشتهای دارد که توضیح میدهد شما چگونه باید زندگی کنید، و اگر نیازهای شما باعث نقض قوانین او شود، فریاد میزند که شما بد و خطاکار هستید. منتقد به شما میگوید که باید بهترین باشید و اگر نباشید، به هیچ نمیارزید. او به شما ناسزا میگوید ـ ناکارآمد، زشت، خودخواه، ضعیف ـ و به شما میقبولاند که همه اینها درست است. منتقد فکر دوستان شما را میخواند و شما را متقاعد میکند که آنها حوصله شما را ندارند، مجذوب شما نشدهاند، از شما ناامیدند، یا از شما بدشان میآید.»
شرایط و موقعیت میتواند بر عزت نفس تأثیر بگذارد و عوامل زیادی میتواند خودانگارهٔ ما را شکل دهد اما یکی از عواملی که همهٔ افرادی که با عزت نفس پایین دستوپنجه نرم میکنند اغلب با آن درگیر هستند، افکارشان است. مطمئنا همهٔ ما در زمانی که همهچیز خوب پیش میرود، احساس خوبی نسبت به خودمان دارید اما واقعیت این است که قرار نیست همیشه همهچیز خوب پیش برود و تفسیر ما از شرایطمان ممکن است باعث ایجاد مشکلات بیشتر در زندگیمان شود. کتاب رشد و افزایش عزت نفس، یک برنامهٔ نوآورانه از درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد (اَکت) برای عزت نفس است و از درمان شناختی-رفتاری برای کمک به ایجاد تغییرات مثبت و پیشرفت استفاده میکند. نویسندگان این کتاب از روشهای اثباتشده و مؤثر درمان شناختی-رفتاری و مؤلفههای مرتبط اکت استفاده کردهاند تا به شما نشان دهند چطور میتوانید با کار بر روی روشی که زندگی خود را تفسیر میکنید، عزت نفس پایین خود را افزایش دهید. شما با کمک این کتاب فرق بین عزت نفس سالم و ناسالم را یاد میگیرید و متوجه میشوید که چگونه اظهارات منفی را کشف و تجزیهوتحلیل کنید و چگونه برای حمایت از عزت نفس خود بهجای تضعیف آن، اظهاراتی جدید، عینیتر و مثبتتری ایجاد کنید.
در فصل اول کتاب رشد و افزایش عزتنفس نویسندگان به ماهیت عزتنفس و عوامل شکلدهندهٔ آن پرداختهاند و پس از اشارهٔ مختصری به نحوهٔ استفادهٔ بهینهٔ کتاب توسط درمانگران و غیردرمانگران و نحوهٔ تشخیص عزتنفس، بازسازی شناختی به عنوان شیوهای اساسی برای پرورش و بهبود عزت نفس را مورد بررسی قرار دادهاند. در فصل دوم کتاب، منتقد آسیبرسان، که صدای درونی پایینآورندهٔ عزت نفس است معرفی شده است و در فصل سه، شیوههای سالم مواجهه با این منتقد معرفی میگردد. فصل چهار به شما نشان میدهد که چگونه ارزیابی دقیقی از نقاط قوت و ضعف خود بهعنوان اولین گام در راه تغییردادن عزتنفس به عمل آورید. سپس نویسندگان در کتاب از بایدها گفتهاند؛ یعنی قوانینی که شما دربارهٔ چگونه عملکردن، احساسکردن، اندیشیدن و بودن برای خود ساختهاید و سپس در فصل بعدی کتاب نشان میدهند که چگونه میتوانید با تغییردادن نحوهٔ واکنش خود به خطا، با اشتباهاتتان روبهرو شوید. در فصلهای بعدی این کتاب میتوانید با شیوههای صحیح واکنش به انتقاد و شیوههای صحیح و سالم درخواست کردن آشنا شوید. با کمک این کتاب میتوانید اهداف عملیای تعیین کنید و با استفاده از آنها عزتنفس خود را پرورش دهید یا بهبود ببخشید.
فصل ۱: ماهیت عزتنفس
فصل ۲: منتقد آسیبرسان
فصل ۳: خلع سلاح کردن منتقد
فصل ۴: خودارزیابی دقیق
فصل ۵: تحریفهای شناختی
فصل ۶: مهارکردن افکار دردناک
فصل ۷: شفقت
فصل ۸: بایدها
فصل 9: عملکردن براساس ارزشهایتان
فصل ۱۰: روبهروشدن با اشتباهات
فصل ۱۱: پاسخ به انتقاد
• کتاب رهایی از زندان ذهن اثر متیو مککی و کاترین سوتکر، با کمک درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد (اکت) نوشته شده است. نویسندگان در این کتاب به شما کمک میکنند افکارتان را بدون قضاوت فقط تماشا کنید و آنوقت میتوانید انرژی خود را صرف یک زندگی غنی و هدفمند کنید. این کتاب بسیار برای جلوگیری از نشخوار ذهنی کاربردی است.
• کتاب زندانیان باور اثر دیگری از متیو مککی و پاتریک فنینگ دربارهٔ باورهای مرکزی است. این کتاب به افراد کمک میکند تا باورهای مرکزی خود را بشناسند و آنها را تغییر بدهند. نویسندگان در این کتاب با رویکرد نوین خود که توانایی کمک به افراد زیادی را دارد، به آنهایی که زندگیشان در زیر سایه باورهای منفیشان تیرهوتار شده است کمک میکنند.
دکتر متیو مککی، استاد مؤسسۀ رایت در برکلی، کالیفرنیا است. او کتابهای متعددی در زمینۀ دستیابی به آرامش و کاهش استرس، افزایش عزت نفس، افکار و احساسات، کنترل خشم و عصبانیت نوشته است. بیش از چهار میلیون نسخه از کتابهای او در سراسر دنیا به فروش رفته است. مککی مدرک دکترایش را در رشتۀ روانشناسی بالینی از دانشگاه روانشناسی کالیفرنیا دریافت کرد. او یک مطب خصوصی دارد و تخصصش درمان شناختی-رفتاری اضطراب و افسردگی است. از دیگر آثار متیو مککی میتوان به «درمان 30 دقیقهای اضطراب»، «تکنیکهای شناختی برای افزایش اعتماد به نفس»، «تکنیکهای رفتار درمانی دیالکتیکی»، «رهایی از مشکلات بین فردی»، «غلبه بر شرم و افسردگی»، «مهارتهای زندگی زناشویی»، «درمان اضطراب»، «درمان مبتنی بر پذیرش و پایبندی برای زوجها»، «تمرینات عملی برای رسیدن به آرامش و کاستن از استرس»، «رهایی از زندان ذهن» و «زندانیان باور» اشاره کرد.
پاتریک فنینگ نویسندهای حرفهای در زمینهٔ سلامتروان است که مدرک کارشناسی خود را در زبان انگلیسی از دانشگاه سانفرانسیسکو در ایالت کالیفرنیا دریافت کرده است. او تاکنون هجده کتاب از جمله عزتنفس، افکار و احساسات، مهارتهای زوجین و ذهن هیجانات را نوشته است. کتابهای خودیارِ او عمدتاً دربارهٔ استرس، اعتیاد، افسردگی، اضطراب، مدیریت خشم، ارتباطات و درمانشناختی است.
نمایش کامل نقد و بررسی تخصصی
تلفن تماس: 67379000-021
ایمیل: info@30book.com
اواسط سال 1393 بود که چند تا جوان، صمیمی، پرانرژی و لبریز از ایده، بهعنوان یک دارودستهی تبعیدیِ کرمِکتاب دور هم جمع شدیم تا به رویای معرفی و فرستادن کتاب به دوردستترین کتابخوارهای ایران برسیم. ما نه عینک گرد میزنیم، نه سبیل بلند داریم (به جز یک مورد) و نه زیاد اهل کافه رفتنیم.
ما تیم بچهمعمولیهای 30بوک هستیم: ذلهکنندهی سرمایهگذارهای دستبهعصا، حامیان تمامعیار احمقانهترین و جسورانهترین ایدهها، و کَنهی حل غیرممکنترین مسئلهها. اگر جوانید (دلتان را میگوییم!)، یک جای خالی هم برای شما توی بوفه کنار گذاشتهایم. به دنیای 30بوک خوش آمدید!
© 1393-1403 | تمامی حقوق این سایت متعلق به فروشگاه اینترنتی کتاب و محصولات فرهنگی 30بوک می باشد.